jurasdmx147 10 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Witam, mam pytanie czy istnieje internetowe wydanie 3DS MAX Biblia 2010 PL bo chętnie bym nabył ebook'a w formacie pdf. Jeżeli ktoś słyszał o internetowej wersji tej książki to proszę napisać w jakiej cenie można ją dostać. Link to post Share on other sites
adek 270 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Nie istnieje. Być może kolejne pojawią się już w takiej postaci. Natomiast jeśli angielski nie jest CI obcy http://www.amazon.com/3ds-2012-Bible-Kelly-Murdock/dp/1118022203/ref=dp_ob_title_bk Na amazonie masz juz biblie 2012 (i jest format kindle/ebook). Link to post Share on other sites
uncle 303 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 nie, ale istnieje cos znacznie lepszego niz wszelkie biblie i ksiazki do maxa, i jest to dostarczone wraz z programem.. w formie cyfrowej, pod guzikiem f1 :) Link to post Share on other sites
adek 270 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 W sumie też czekam, aż więcej pozyjci Helionu pojawi się tutaj: http://ebookpoint.pl/ Troche tam już kupiłem i bardzo fajne mieć to w wielu formatach, na różnych urzadzeniach Kindle, tablet, telefon, komputer. Zadalem im nawet kiedyś pytanie kiedy książki z kategorii Grafika pojawią się w takich formatach - ale nikt nie odpowiedział :) Link to post Share on other sites
labik 10 Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Czyżby to help Link to post Share on other sites
Ajgor 281 Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Osobiście myślę, że tutoriale dołączone do Maxa są lepsze od jego helpa. Help jednak podaje suche informacje o każdej funkcji bez konkretnych sposobów i przykładów zastosowania, a tutoriale pokazują krok po kroku, jak uzywać różnych technik. I robią to w bardzo dobry sposób. Link to post Share on other sites
Recommended Posts