Posted May 28, 201213 yr Tygodniowy Speedpainting #144 - Diablo rice Sidre Coyote Grosnus CUKIERASS oseConseco arlekin ICE tymbardziej Pasiterek Swiezy kamesanin piofoks JakkaS sucharek yarosh Bombadil Levan
May 28, 201213 yr Author Dla mnie ICE i Piofoks najciekawiej zadziałali, ale ostatecznie głos na tego pierwszego. Cholera.. oczywiście zagłosowałem odwrotnie.... Sorry ICE!
May 28, 201213 yr jak dlamnie też ice i piofoks, ale rzutem na tśmę levan otrzymuje głos, jakoś ujęła mnie ta historia ;D
May 28, 201213 yr Głos na piofoksa. Całkiem fajnie graficznie. Ogółem dużo fajnych i ciekawych prac jest i każda ma jakiś znaczący plus.;)
May 28, 201213 yr ..................JakkaS.............. ......Piofoks......1.................. .........2..................Sucharek ..................................3..... moje pudło.
May 28, 201213 yr mój głos na JakkaS, chociaż powinno ode mnie być równo z Piofoksem po głosie dla każdego. kusiło mnie żeby jednak zagłosować na sucharka ale jakoś ten patriotyczny lekki patetyzm mnie odstraszył... nie wiem, może to mój brak zamiłowania do sprotu
May 28, 201213 yr Głos na tymbardziej bo dobra historia ;) ale wiele dobrych prac jest. Szkoda, że nie można oddać kilka głosów
May 28, 201213 yr tr3buh ha, dzięksy! ;) tymbardziej, prackę zrobiłam dla trollingu, proszę nie brać jej zbyt serio ;) mój głos na piofoksa za fajną dynamiczną krechę, choć lubię też Jakkas'a, Sidre, Levana i ICE
May 28, 201213 yr Matko, ale wysyp prac. Odkąd tu jestem nie pamiętam takiego czegoś. Głos na Sidre. Jeszcze bardzo mało widziałeś.
May 28, 201213 yr Matko, ale wysyp prac. Odkąd tu jestem nie pamiętam takiego czegoś. Głos na Sidre. To ma byc wysyp? To jest wysyp: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=72066
May 29, 201213 yr Dzieki za wszelkie glosy :-] Osobiscie na Levana, chodz Jakkas jak zwykle pokazal klase, a Sucharek zrobila fajny "skok w bok" :P No, to wracam farmic inferno.
May 30, 201213 yr dziękujemy za Twój głos Wojtku ;) i w ogóle za każde miłe słowo i za każdy głosik na Krzysztofa
May 30, 201213 yr Diablo mój kumpel dziś kupił w Lublinie w Media Marktcie ;) No to ciekawe co piofoks wymyśli na następnego tsp ;>