Kalberos 707 Posted October 27, 2015 Author Share Posted October 27, 2015 Luz , nie wkurzaj się szkoda zdrowia na takie szity. Link to post Share on other sites
olaf 4,029 Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Podoba sie ta kompozycja na koncu z kaskiem i kolory w tej ze smokiem. Ale ci piraci to mam wrazenie mocno nieudani. Link to post Share on other sites
rosikowski 186 Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 piraci mocno nie udani ? mam zupełnie odwrotne wrażenie,co prawda ilustracja jest mniej wykończona niż reszta ostatniej wrzuty, ale to nie świadczy o tym że jest nie udana, piraci są bardzo udani, jeśli się mylę to proszę niech ktoś powie czemu. Link to post Share on other sites
olaf 4,029 Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 No slaba anatomia i brak wyczucia bryly mszcza sie w kompozycjach gdzie trzeba wszystko wyrysowac swiatlem. Link to post Share on other sites
rosikowski 186 Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 no rzeczywiście te koślawe dłonie na pierwszym planie rażą w oczy, nogi piratów za bardzo może się zlewają z mgłą ? ale przyznasz olaf że odbiór tej pracy jest bardzo przyjemny jak się ją małą ogląda ? może by to dalej pocisnąć ? lepiej wykończyć Link to post Share on other sites
olaf 4,029 Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Jak nie ma dobrej znajomosci bryly to swiatla rozkladaja sie przypadkowo i widac ze nie ma tam za bardzo warsztatu wiec wykanczanie tego niewiele zmieni. To samo z anatomia - calych postaci, ogolnie w kazdej pracy. Ale odbior jest przyjemny, bo jest ciemno i sa swiatla. mojej mamie by sie podobalo gdyby bylo wiecej fioletowego. Link to post Share on other sites
Kalberos 707 Posted October 27, 2015 Author Share Posted October 27, 2015 dokładnie, dlatego tez nazywałem to szitami ^^ Link to post Share on other sites
saharaam 157 Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 o panie, Artifex xd To z mieczem i ostatnia kompo bardzo ladnie, tylko plasko z renderingiem :) Link to post Share on other sites
Kalberos 707 Posted October 27, 2015 Author Share Posted October 27, 2015 ok to już wszystko wiem ^^ to pozostało teraz hmmm.. klata, bicek, browar :D Link to post Share on other sites
Kalberos 707 Posted April 13, 2016 Author Share Posted April 13, 2016 Bry coś od tego co nie umi rysować Miałem przyjemność pobazgrać do karcianki " Immortal" wiecej info tutaj :www.game-o-gami.com Pozdro. Link to post Share on other sites
tr3buh 524 Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 jak zwykle świetnie Link to post Share on other sites
DPFantasy 135 Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Front :) Trzy pierwsze bomba! A te ilustracje do karcianki mają swój klimacik czuć ten mrok ;) Link to post Share on other sites
Kalberos 707 Posted April 14, 2016 Author Share Posted April 14, 2016 dzięki chłopy! Link to post Share on other sites
Kalberos 707 Posted April 15, 2016 Author Share Posted April 15, 2016 Fragment pracy ktorą zrobiłem na aukcje charytatywna "Dobre Piksele" Link to post Share on other sites
biglebowsky 1,184 Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Podziel się brushami Link to post Share on other sites
Kalberos 707 Posted April 15, 2016 Author Share Posted April 15, 2016 Panie to paint i myszka niesamowite brushe ma Link to post Share on other sites
motyl 234 Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Na fronta! Link to post Share on other sites
Lucyfer 33 Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 popieram motyla na fronta ! świetna paleta koloru ten różowy przy tych białych chmurkach jest niesamowicie wtopiony, a to słoneczko z minką jest wręcz rewelacyjne :D Link to post Share on other sites
Tomasz G 267 Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Będzie front. Jedna z lepszych prac w historii maxa. Link to post Share on other sites
Maciek Jutrzenka 722 Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Troche to dziwne że jak człowiek wrzuca zajebiste prace to jest zero komentarzy. a jak człowiek wrzuci gówno totalne to jest pierdyliard komentarzy. nic dziwnego że celebrytami zostają często ludzie którzy nie są zbyt inteligetni tylko po porstu mocno głupi. Link to post Share on other sites
Lucyfer 33 Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Troche to dziwne że jak człowiek wrzuca zajebiste prace to jest zero komentarzy. a jak człowiek wrzuci gówno totalne to jest pierdyliard komentarzy. nic dziwnego że celebrytami zostają często ludzie którzy nie są zbyt inteligetni tylko po porstu mocno głupi. Link to post Share on other sites
Maciek Jutrzenka 722 Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 widzę że chyba nie zrozumiałeś metafory tego postu. Tak wiem że ta praca to żart. bo rozmawiam prawie codziennie na skype z kalberem. i tak wiem że te posty to żart. tylko właśnie chodzi oto że na tym forum są zajebiste prace które nie mają ani jednego komentarza. A wszelakie gówna. lub takie żarty jak np ten. mają komentarze. Link to post Share on other sites
Lucyfer 33 Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 widzę że chyba nie zrozumiałeś metafory tego postu. Tak wiem że ta praca to żart. bo rozmawiam prawie codziennie na skype z kalberem. i tak wiem że te posty to żart. tylko właśnie chodzi oto że na tym forum są zajebiste prace które nie mają ani jednego komentarza. A wszelakie gówna. lub takie żarty jak np ten. mają komentarze. słaba metafora jak praca jest słaba to się wytyka błędy, a jak praca jest ekstra to nie ma do czego się przyczepić Link to post Share on other sites
biglebowsky 1,184 Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Maciek ma dużo racji. Da się zauważyć że jesteśmy świetni w wytykaniu błędów a nie umiemy chwalić. Kiedyś sam potwornie narzekałem na pustosłowie postów "awesome!!!" Ale dziś zauważam że i one są bardzo potrzebne. Teraz żeby wątek zrobił "wow" trzeba mie trolla w postaci Nordea czy dziadka 3d. Smuteczek. Link to post Share on other sites
tr3buh 524 Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 normalnie jak dzieci... Link to post Share on other sites
Recommended Posts