krzys!3k 153 Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 wrzuta super, najfajniejsze są takie długie teczki gdzie można zobaczyć taki progres, także super ze odświeżyłeś i wrzucaj dalej 🙂 1 Link to post Share on other sites
Kalberos 734 Posted October 20, 2020 Author Share Posted October 20, 2020 W dniu 17.10.2020 o 21:51, krzys!3k napisał: wrzuta super, najfajniejsze są takie długie teczki gdzie można zobaczyć taki progres, także super ze odświeżyłeś i wrzucaj dalej 🙂 Dzieki za ciepłe słowa. Pozdrawiam ludziska ;D 1 Link to post Share on other sites
Kalberos 734 Posted October 21, 2020 Author Share Posted October 21, 2020 Hej ludzie, będzie mały off-top zauważyłem ze coraz więcej znajomych ma problem z nadgarstkiem albo cieśnią. Dbajcie o zdrowie, ćwiczcie, proste rozciąganie to już coś. Ja niestety z własnej winy i pracoholizmu się załatwiłem, przez co straciłem wiele fajnych projektów, jednak wciąż mam nadzieje że uda mi się z nimi kiedyś współpracować. Jasik czas temu naszkicowałem sobie siebie w pozach do ćwiczeń, które staram się codziennie wykonywać na sam start, bo reszta dochodzi później i to juz kwestia tego co można a czego nie wolno. Wstawiam te szkicuny tutaj z myślą że komuś się to przyda i ominie go to cierpienie i nie moc wykonywania pracy. 6 Link to post Share on other sites
Łukasz Ślebodziński 48 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 16 godzin temu, Kalberos napisał: Hej ludzie, będzie mały off-top zauważyłem ze coraz więcej znajomych ma problem z nadgarstkiem albo cieśnią. Dbajcie o zdrowie, ćwiczcie, proste rozciąganie to już coś. Ja niestety z własnej winy i pracoholizmu się załatwiłem, przez co straciłem wiele fajnych projektów, jednak wciąż mam nadzieje że uda mi się z nimi kiedyś współpracować. Jasik czas temu naszkicowałem sobie siebie w pozach do ćwiczeń, które staram się codziennie wykonywać na sam start, bo reszta dochodzi później i to juz kwestia tego co można a czego nie wolno. Wstawiam te szkicuny tutaj z myślą że komuś się to przyda i ominie go to cierpienie i nie moc wykonywania pracy. Dzięki za motywacje ! poranny rozruch już zrobiony! haha 😄 1 Link to post Share on other sites
Kalberos 734 Posted November 16, 2020 Author Share Posted November 16, 2020 Hejka ludzie, tym razem mała wrzutka - procreatowe bazgrolki i dwa ostatnie spidy 7 Link to post Share on other sites
BetiiX 191 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Ja mam straszny problem z tymi twoimi procreatowymi bazgrolkami - z jednej strony super, a z drugiej, no kurde, wielu tym bazgrolkom niewiele trzeba by wskoczyly na poziom odlotowej ilustracji. A ten kogut z przedostatniego szkicu rzadzi ❤️ 2 Link to post Share on other sites
Kalberos 734 Posted November 17, 2020 Author Share Posted November 17, 2020 1 godzinę temu, BetiiX napisał: Ja mam straszny problem z tymi twoimi procreatowymi bazgrolkami - z jednej strony super, a z drugiej, no kurde, wielu tym bazgrolkom niewiele trzeba by wskoczyly na poziom odlotowej ilustracji. A ten kogut z przedostatniego szkicu rzadzi ❤️ Dzieki 😄 sam mam z tym problem, moze to poprostu kwestia tego ze meczy mnie ten mały ekran przy malowaniu. Bo jesli chodzi o szkice to nie ma lepszego narzedzia do tego 😄 1 Link to post Share on other sites
Destroyer 1,892 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Podoba mi się, szczególnie dwa pierwsze mają taki przyjemny klimat 🙂 Lubię takie obrazki w plamach bo pozostawiają trochę miejsca dla wyobraźni żeby wypełnić luki i zdetalizować a jak juzjest obrazek wykończony to jest ryzyko że coś nie siądzie i potencjał się zmarnuje 😛 1 Link to post Share on other sites
Kalberos 734 Posted December 11, 2020 Author Share Posted December 11, 2020 Hej ludzie, wrzucam cos nowego, niestety tylko na to mam zielone światło. Robilem te okladki w pomiedzy zleceniami 😄 9 Link to post Share on other sites
Destroyer 1,892 Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 No Panie, super to wygląda 🙂 1 Link to post Share on other sites
Kalberos 734 Posted December 11, 2020 Author Share Posted December 11, 2020 Godzinę temu, Destroyer napisał: No Panie, super to wygląda 🙂 Dzieki mistrzu ! Link to post Share on other sites
RaVirr 785 Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Elegancko byku o/ 1 Link to post Share on other sites
KLICEK 3,321 Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 sztos 1 Link to post Share on other sites
Kalberos 734 Posted December 12, 2020 Author Share Posted December 12, 2020 11 godzin temu, RaVirr napisał: Elegancko byku o/ 11 godzin temu, KLICEK napisał: sztos Dzieki panowie! Link to post Share on other sites
n-pigeon 699 Posted December 16, 2020 Share Posted December 16, 2020 Dużo dobre 😄 Noice! 1 Link to post Share on other sites
Soulinka12 160 Posted December 16, 2020 Share Posted December 16, 2020 Świetne rzeczy Kalber 🙂 1 Link to post Share on other sites
Kalberos 734 Posted December 16, 2020 Author Share Posted December 16, 2020 6 godzin temu, n-pigeon napisał: Dużo dobre 😄 Noice! Godzinę temu, Soulinka12 napisał: Świetne rzeczy Kalber 🙂 Dziekowka 1 Link to post Share on other sites
BetiiX 191 Posted December 16, 2020 Share Posted December 16, 2020 Ah duzo dobra, ilustracje super, ale mi do gustu to najbardziej szkice przypadly. Jak tylko mozesz to wrzucaj cos nowego! 1 Link to post Share on other sites
Kalberos 734 Posted December 18, 2020 Author Share Posted December 18, 2020 W dniu 16.12.2020 o 22:05, BetiiX napisał: Ah duzo dobra, ilustracje super, ale mi do gustu to najbardziej szkice przypadly. Jak tylko mozesz to wrzucaj cos nowego! Dzieki Beti ;D Link to post Share on other sites
Kalberos 734 Posted March 15 Author Share Posted March 15 (edited) Hejka, bieda nie mam nic konkretnego do wrzucenia, no ale może to wystarczy 😄 a tutaj ten projekcik. dorzucam jeszcze jakieś śmieszne szkice rozgrzewkowe pozdrowki Edited March 15 by Kalberos 4 Link to post Share on other sites
KLICEK 3,321 Posted March 15 Share Posted March 15 no sztosiwa ziom 🙂 dawaj je do galerii tez 😄 1 Link to post Share on other sites
Destroyer 1,892 Posted March 15 Share Posted March 15 20 minutes ago, Kalberos said: bieda nie mam nic konkretnego do wrzucenia, To jak po 2 dniach sprzątania powiedzieć gościom, przepraszam za bałagan nie miałem kiedy posprzątać 🙂 Super prace, jak częściej nie będziesz miał nic konkretnego do wrzucenia to też tutaj wrzucaj od razu 🙂 1 1 Link to post Share on other sites
EthicallyChallenged 1,380 Posted March 15 Share Posted March 15 Super są te szkice budynków, dużo uroku w nich! 2 Link to post Share on other sites
Kalberos 734 Posted March 15 Author Share Posted March 15 37 minut temu, KLICEK napisał: no sztosiwa ziom 🙂 dawaj je do galerii tez 😄 Do galerii będę wrzucać jak ukończę tego wip-erka 30 minut temu, Destroyer napisał: To jak po 2 dniach sprzątania powiedzieć gościom, przepraszam za bałagan nie miałem kiedy posprzątać 🙂 Super prace, jak częściej nie będziesz miał nic konkretnego do wrzucenia to też tutaj wrzucaj od razu 🙂 15 minut temu, EthicallyChallenged napisał: Super są te szkice budynków, dużo uroku w nich! Dzieki panowie, jak bedzie wiecej takiego stafu to bede wrzucal skoro sie podoba 2 1 Link to post Share on other sites
Kalberos 734 Posted March 18 Author Share Posted March 18 (edited) a właśnie dziś mi fb podsunął arta, którego tu nie było. Jakoś się musiałem wyżyć, bo nie idzie wygrać tej wojny z tymi latającymi szczurami... To tak na poprawę humoru BTW moja grupa discordowa jest zawalona robota, co powiecie na taka zabawę za pomoca tej stronki https://magmastudio.io/ Pozdrówki Edited March 18 by Kalberos 3 Link to post Share on other sites
Recommended Posts