ikkiz 967 Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 ale kubek nie jest ze starbuck'sa Link to post Share on other sites
brodkins 45 Posted March 23, 2013 Author Share Posted March 23, 2013 kubek jest close enough - żeby się nikt nie obraził. na różnych frontach na razie Jurek prowadzi ( ale boję się klątwy ikkiza) Link to post Share on other sites
ikkiz 967 Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Może być Jerzy. Jerzy ma wintydż aparat i fajną apaszkę i odpowiednio wąskie spodnie. Jak już ktoś pisał, szkoda trochę Edkowego kapelusza, ale na wszelki wypadek zdejmują klątwę. W końcu jest przecież szuflada i możesz Edwarda stamtąd potem wyciągnąć. Link to post Share on other sites
kotisded 111 Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Edek z aparatem albo innym propem. Zresztą wszyscy są świetni :) Link to post Share on other sites
ItalianCopper 23 Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Jurek mi jakoś przypomina Adamczyka :O. Jak dla mnie Edek wymiata, twarz i kapelusz trafione idealnie. Jakby zrobić miks, czyli Edka ubrać trochę bardziej po Jurkowemu to według mnie będzie esencja tego co chcesz stworzyć :) Link to post Share on other sites
brodkins 45 Posted August 14, 2013 Author Share Posted August 14, 2013 Nie, nie - temat nie umarł - MODELOWANIE trwa. Zastanawiam się jak się nie zgubić w tej brodzie, chyba za dużo niepotrzebnego detalu jest. Nie działam na co dzień w zbrushu, wiec potykam się co jakiś czas o ficzery softu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts