torm 40 Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Dziadek3D przemawia do was zza grobu ;) http://www.danielzagorski.com/2012/news.html [ATTACH=CONFIG]91379[/ATTACH] Link to post Share on other sites
Traitor 1,422 Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Mnie sie podoba, jest magia w tych obrazkach. Link to post Share on other sites
pikok 33 Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Chwila chwila, co to znaczy zza grobu? Link to post Share on other sites
Traitor 1,422 Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Spokojnie, Dziadek ma sie duzo lepiej niz niejeden forumowicz:) Link to post Share on other sites
pikok 33 Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Uff. Swoją drogą kukułek wygląda naprawdę nieźle. Link to post Share on other sites
floo 956 Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Jednego jestem pewny, że jak dożyje tylu lat co dziadek, chce mieć siły i motywacje do robienia filmów, nawet jak nikt mojego dzieła nie będzie chciał oglądać. ;) Link to post Share on other sites
torm 40 Posted November 6, 2013 Author Share Posted November 6, 2013 mały update: http://www.danielzagorski.com/2012/video/kukulek.html (hasło pod filmem) P.S. Dziadek szuka modelarza do filmu... ale takiego z pierwszej ligii :) Link to post Share on other sites
Faun 38 Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 P.S. Dziadek szuka modelarza do filmu... ale takiego z pierwszej ligii :) Oj, to chyba tylko w Bydgoszczy;) http://www.youtube.com/watch?v=LxjxqgMG6GE#t=54s Link to post Share on other sites
torm 40 Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 podejrzewam... że położenie geograficzne nie gra większej roli ;) Link to post Share on other sites
mstk 30 Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 (edited) Trailer update! Oficjalny zwiastun został opublikowany: https://vimeo.com/80828594 director, writer, scenographer, sound Daniel Zagórski music Łukasz Królak animation Maciej Pietras Edited December 3, 2013 by mstk Link to post Share on other sites
imago10 48 Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Jak najbardziej polecam :) Link to post Share on other sites
beny 524 Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Trailer update! Oficjalny zwiastun został opublikowany: https://vimeo.com/80828594 director, writer, scenographer, sound Daniel Zagórski music Łukasz Królak animation Maciej Pietras Fajnie, że dziadek3D jeszcze produkuje filmy. Nic nie stracił ze stylu - dawno nikt mnie trailerem tak nie zanudził :) Link to post Share on other sites
imago10 48 Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Fajnie, że dziadek3D jeszcze produkuje filmy. Nic nie stracił ze stylu - dawno nikt mnie trailerem tak nie zanudził :) Może dlatego że nic nie wybuchło? :D Link to post Share on other sites
MariushO 470 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Fajnie, że dziadek3D jeszcze produkuje filmy. Nic nie stracił ze stylu - dawno nikt mnie trailerem tak nie zanudził :) Poczekaj do finalnego filmu ;) Link to post Share on other sites
mstk 30 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 „Kukułek” – trailer będzie wyświetlany podczas Gali Otwarcia II Ogólnopolskiego Festiwalu Polskiej Animacji – O!PLA W Muzeum Kinematografii/Kino Kinematograf (pl. Zwycięstwa 1, Łódź) 21.03.2014, g. 17:00 http://www.polskaanimacja.pl/ Link to post Share on other sites
agdybybyl 72 Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 (edited) http://www.screenandsound.pl/laureaci/action/show/id/20 Edited December 29, 2015 by agdybybyl Link to post Share on other sites
Reynevan 231 Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Dziadek nie spamuj :P Link to post Share on other sites
agdybybyl 72 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Reynavan.... potrafisz tak zaspamować....:))) Podsumowanie osiągnięć festiwalowych - 2015 • Moje trzy filmy - "Stefania", "Ostatnia Wyspa" i "Mutation" nominowane do konkursu na 17. Międzynarodowym Festiwalu Filmów Nieprofesjonalnych "Kochać Człowieka" Oświęcim 2016 • Mój film "Ostatnia Wyspa" zdobył Trzecią Nagrodę w 12. Przeglądzie Filmów Amatorskich Łapa 2015 • Mój film "Stefania" w zestawie konkursowym Tyre International Short Film Festival 2015 - Tyre, Liban • Mój film animowany "UTOPIA" zdobył nagrodę Super Kreator - wyróżnienie na SCREEN AND SOUND FEST. - LET'S SEE THE MUSIC 2015 w Krakowie a film "Grand Splin" był wśród 16 nominowanych filmów • Moje 2 jednomonutówki "Island" i "ONO" w zestawie konkursowym The Legend of Hollywoods Online Film Festival - 2015 Los Angeles, USA • Moja jednomonutówka "ONO" w zestawie konkursowym Russian International Film Festival - 2015 Sewastopol, Rosja • Mój film "Mutation" w zestawiae konkursowym IX Ogólnopolski Festiwal Filmów Amatorskich i Niezależnych OFFELIADA - Gniezno • Moje 3 jednomonutówki "Island", "Utopia" i "ONO" w zestawie konkursowym London Shows International Film Festival - 2015 England, London strona festiwalu • Mój film "Mutation" w zestawiae konkursowym XXII Międzynarodowy Festiwal Filmów Niezależnych im. Ireneusza Radzia - Kędzierzyn-Koźle • Mój film "Ostatnia Wyspa" w zestawie konkursowym 4. Festiwalu Filmów Frapujących - Gorzów Wlkp. • Mój film "Nakręceni" włączony do pokazu konkursowego 10. Festiwalu Filmów Jednominutowych 2015 - Gdańsk • Mój film "Ostatnia Wyspa / Last Island" otrzymała nominację w kategorii NAJLEPSZY FILM POLSKI w 9. Edycji Grand OFF Najlepsze Niezależne Filmy Świata 2015 - Warszawa z pośród 1803 zgłoszonych filmów z 95 krajów • Mój film "Island" - (jednominutówka) w zestawie konkursowym CRITICAL EDGE FILM FESTIWAL - 2015 - USA, Florida, Tallahassee, • Mój film "Ostatnia Wyspa" w zestawie konkursowym Festiwalu Filmów Amatorskich im. Leona Wojtali - 2015 - Bieruń • Mój film "Stefania" w zestawie konkursowym XX Ogólnopolskim Festiwalu Autorskich Filmów Animowanych OFAFA 2015 - Kraków • Mój film "Ostatnia Wyspa / Last Island" w zestawie konkursowym 61. OKFA - Ogólnopolskiego Festiwalu Filmów Niezależnych 2015 - Konin • Film "Wyspa" w pokazie konkursowym 23 CROATIAN ONE-MINUTE FESTIVEL 2015 - Pozega Chorwacja • Film "Ostatnia Wyspa / Last Island" w pokazie pozakonkursowym 9 IN OUT FESTIVALU 2015 - Gdańsk • Mój film animowany "Bajka o Jasiu i Małgosi" otrzymał nagrodę MEMBRE DU C.I.C.T. AUPRES DE L'UNESCO na 21. West-East Short Film Festival "Neighbors together to friends" - Berlin • Film "Ostatnia Wyspa / Last Island" oraz "Bajka o Jasiu i Małgosi" w selekcji - 10st ATHENS ANIMAFEST 2015 - Ateny - Grecja - w sekcji Marathon • Film "Ostatnia Wyspa / Last Island" w selekcji konkursowej 1st International Noncommercial Animation Festival BEAR 2015 - Dresden - Niemcy w sekcji Expirementale Animation • Film "MUTATION" w selekcji konkursowej Ogólnopolskiego Festiwalu Animacji Polskiej O!PLA - 2015 - Łódź strona festiwalu Link to post Share on other sites
Sebazx6r 1,568 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Za gorsze badziewie nagrody przyznają ;)... Przynajmniej nie jest to performence ze sra...jacym "artysta" na scenie za million baksów. Link to post Share on other sites
Nezumi 2,290 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Za gorsze badziewie nagrody przyznają ;)... Przynajmniej nie jest to performence ze sra...jacym "artysta" na scenie za million baksów. ...bo ty NIE ROZUMIESZ ;) ;) ;) Link to post Share on other sites
agdybybyl 72 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 (edited) ....wiem, że nie tak miało być.... przepraszam....:)))) życzę wszystkim, żeby mieli zawsze czym podsumować upływający rok i mieli nadzieję, że następny będzie jeszcze lepszy....!!! Edited December 31, 2015 by agdybybyl Link to post Share on other sites
michax56 81 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Gratulacje. Jestem pelen podziwu energii do dzialania. Link to post Share on other sites
Nezumi 2,290 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 ....wiem, że nie tak miało być.... przepraszam....:)))) życzę wszystkim, żeby mieli zawsze czym podsumować upływający rok i mieli nadzieję, że następny będzie jeszcze lepszy....!!! Wielokropki, usmieszki, 11 postow dopiero... Szczesliwego Nowego Roku Dziadku3D :D Link to post Share on other sites
agdybybyl 72 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 ...WSZYSTKIEGO...dla WSZYSTKICH....!!!! wszystkie lata następne są lepsze od poprzednich.... kto tak nie ma... to chyba go nie ma....:))) Link to post Share on other sites
agdybybyl 72 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 hasło: kukuk-15 Trailer z "Kukułka" w selekcji konkursowej IV Festiwalu Polskich filmów Animowanych O!PLA - 2016 link do strony festiwalu http://www.polskaanimacja.pl/ Link to post Share on other sites
Recommended Posts