adek 263 Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 22 maja w Warszawie odbędzie się interesująca konferencja poświęcona animacji. Warto zapoznać się z programem, prelegentami oraz ich tematami bo wszystko zapowiada się naprawdę ciekawie. Pełna treść: VAFA 2014 - międzynarodowa konferencja poświęcona animacji Link to post Share on other sites
deshu 757 Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Czwartek. Szkoda. Link to post Share on other sites
fps 226 Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 szacowne grono, ciekawe tematy. mile zaskoczyła mnie ramówka konferencji... Link to post Share on other sites
beny 524 Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Zapraszam serdecznie. Oprócz tego, że zgromadziliśmy naprawdę spory kawałek materiału o produkcji teasera do Wiedźmina, który mam zamiar w dostępnym czasie jak najobszerniej omówić, to będzie to również pierwsza publiczna prezentacja naszego systemu zarządzania dynamiką włosów długich - stylizowanych. Zastosowaliśmy wspomniany system nie tylko w wymienionym wyżej Wiedźminie, lecz również w ostatniej prezentowanej produkcji Nitro Nation oraz kolejnych produkcjach będących w trakcie budowania. Pozdrawiam, Maciej Benczarski aka beny Link to post Share on other sites
CzAk1 713 Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Kurcze. Chciałbym tam być. Zobaczę jak będę stał z kasą w maju...może. Link to post Share on other sites
safian 56 Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Zapowiada się zacnie! Na pewno się pojawię :). Link to post Share on other sites
legomir 476 Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Mam nadzieję, że też mi się uda :) Link to post Share on other sites
ezils 145 Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 O, jest ciekawie :) być może się zobaczymy! Link to post Share on other sites
uncle 303 Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 i jak tam po vafa? bylo cos fajnego? (: Link to post Share on other sites
Recommended Posts