Luki Luki 404 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Trudno mi uwierzyć, że jeszcze nie ma newsa do tego cinematika. http://www.youtube.com/embed/xzCEdSKMkdU Link to post Share on other sites
olaf 4,029 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 w zasadzie to powinien być osobny wątek na e3 Link to post Share on other sites
Luki Luki 404 Posted June 11, 2014 Author Share Posted June 11, 2014 To prawda, jest sporo wartych uwagi rzeczy na E3, nie tylko cinematiki i nie tylko Wiedźmin. ;) Link to post Share on other sites
KLICEK 3,051 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 nikt nie wrzucal, bo nie wierze ze jeszcze ktos tego nie widzial :D total! Link to post Share on other sites
Luki Luki 404 Posted June 11, 2014 Author Share Posted June 11, 2014 Hehe, tak pomyślałem. Wszyscy widzieli, ale ich zmiażdżyło i nie mieli siły wrzucić. ;) Link to post Share on other sites
KLICEK 3,051 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 mysle ze wygladalo to mniej wiecej tak: krok1: krok2: krok3: Link to post Share on other sites
olaf 4,029 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 ja jestem strasznie zawiedziony, zobaczyłem najpierw screeny z podpisem Assasins Creed Unity i myslalem, ze silnik to Unity :D Link to post Share on other sites
Reanimator 1,628 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Masakra. To Digic, prawda? Sa poj****ni. Szczerze mowiac juz sie przyzwyczailem do ich trailerow AC i przestalem ogladac w calosci. Odpalam, potwierdzam, ze niszcza system, po czym przewijam i zamykam. Bo i mimo technicznej i realizacyjnej genialnosci troche zaczyna mi brakowac ciekawych pomyslow na scenariusz. Link to post Share on other sites
Traitor 1,422 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Maja rozmach skubance:) Link to post Share on other sites
praetorian 175 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Masakra. To Digic, prawda? Sa poj****ni. Szczerze mowiac juz sie przyzwyczailem do ich trailerow AC i przestalem ogladac w calosci. Odpalam, potwierdzam, ze niszcza system, po czym przewijam i zamykam. Bo i mimo technicznej i realizacyjnej genialnosci troche zaczyna mi brakowac ciekawych pomyslow na scenariusz. Zgadzam się. Kolejny perfekcyjny trailer, nudny jak flaki... Nie dooglądałem do końca, szkoda tyle pracy :) Link to post Share on other sites
Luki Luki 404 Posted June 11, 2014 Author Share Posted June 11, 2014 Jeżeli ktoś nie ma tyle wolnego czasu, żeby obejrzeć trailer, który trwa 3 minuty i 30 sekund, i na dodatek zdecydowanie mieści się w sferze zainteresowań danego człowieka, to można takiej osobie tylko współczuć. :> Znaczy, no kaman, 3 minut nie wysiedzieliście? Link to post Share on other sites
Reanimator 1,628 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 A co Ci to robi, ze nie wysiedzielismy? Zdecydowanie nie potrzebuje Twojego wspolczucia z tego powodu :P Powod juz podalem: od poczatku wiadomo, ze jest techniczny orgazm. Ale te juz mialem przy poprzednich cinematikach Digica i szukam nowych wrazen;) Link to post Share on other sites
legomir 476 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Technicznie świetnie muzyka mi tylko nie siedzi nie czuć jakoś samego klimatu rewolucji jak chociażby w Nędznikach. Tak btw. pół żartem pół serio jest postęp chyba jakiś u amerykańców Ci co trzymają czerwone flagi i sierpy(młotów chyba nigdzie nie było) nie są zdegenerowanymi bestiami, ba chyba to nawet Ci dobrzy :D (a jednak widziałem chyba 1 młot ;) ) Link to post Share on other sites
Mortom 156 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Szkoda, że znowu Europa :| dobrze by było dostać jakąś cywilizacje z dalekiego wschodu. Co to filmiku to wypasik. Link to post Share on other sites
ezils 145 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 (edited) Szkoda? Francja jest świetnym pomysłem! Ta architektura, budynki no wszystko mi sie podoba w tym wydaniu. Jak wiekszosc marzy - feudalna Japonia byłaby cool, tak samo Chiny. Starożytny Egipt mnie równiez intryguje :D Cinematic świetny i nawet muzyczka z traileru Gry o Tron sie znalazla. Edited June 11, 2014 by ezils Link to post Share on other sites
Reanimator 1,628 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Pomylily Ci sie watki z Division ;) Link to post Share on other sites
ezils 145 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Czujny jesteś :) Fail z mojej strony :D Link to post Share on other sites
gnacik 163 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Co prawda ja obejrzałem całość, ale podzielam zdanie Reanimatora, bo poza miażdżącym mózg wykonaniem nie ma tu nic więcej. Nie ma tego co było np. w AC: Revelations. Link to post Share on other sites
staszek 104 Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Zaje...ste. Ich pipline dziala i to widac. Kazda postac dopracowana , z wlosami sss itd. Ladna aniamcja ( twarze jeszcze nie to ale blisko ) ,klimat, swiatlo, rezyserka , wszystko dziala i powala na kolana po raz kolejny. Pomysl mnie sie podoba , nie jest moze odkrywczy ale ma to cos, ma dobry flow i epicki klimat. Przypomina momentami Les Miserables jesli chodzi o tla. Przyjemny cinematic. Link to post Share on other sites
mookie 591 Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Taka klasyczna wydmuszka 3D, piękne, ale puste. Link to post Share on other sites
Cide 56 Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Marudne jesteście ;) Epicko wygląda i całkiem przyjemnie się ogląda, w szczególności końcówka. W sumie to nie wiem, czemu akurat to miałoby być jakoś super głębokie i nabite przesłaniem. Link to post Share on other sites
mallow 344 Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Fajny trailer, ale większe wrażenie na mnie zrobił film prezentujący gameplay: Grafika niesamowita. W połączeniu z fajnym oświetleniem i kolorystyką zbudowano świetny klimat. Ciekawe jak z fabułą. Najlepszą częścią serii było według mnie AC2 i w ogóle jedną z lepszych gier ever jak dla mnie. Mam nadzieję, że Unity chociaż zbliży się do tego poziomu, za co trzymam kciuki. Link to post Share on other sites
le_chu 514 Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Mam dokladnie takie same odczucia - trailer swietny ale gameplay, o ile to nie jakis fake, polozyl mnie na lopatki. 4:55 - 5:05 to juz praktycznie fotoreal - nie przypuszczalem ze mozna uzyskiwac takie rzeczy na konsolach... Link to post Share on other sites
olaf 4,029 Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 nie przypuszczalem ze mozna uzyskiwac takie rzeczy na konsolach... oczywiscie ze mozna, już Watch Dogs to udowodnił na e3 2012 :) Link to post Share on other sites
STRZYG 597 Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Watch Dogs to udowodnił na e3 2012 :) buahahaha ! Link to post Share on other sites
Recommended Posts