baru 10 Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 witam serdecznie, wrzucam moją ostatnią prace - open space. Komentarze mile widziane. soft: max10 + vray Link to post Share on other sites
kowalskikamil 20 Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Wszystko jest dosyć płaskie(ziemia w doniczce,wykładzina), mało refleksów wg mnie (materiał biurka), ponadto wykładzina Ci tailinguje. Link to post Share on other sites
jacekszy0 115 Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 I chyba proporcje wielu rzeczy są z czapy :) bo kontenerek biurowy ma szerokość mniejszą od krzesła? Monitorki też jakieś takie mizernie małe. Link to post Share on other sites
Azbesty 169 Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 całość wrażenie sprawia złej skali. Materiały są do poprawki w sumie wszystkie strasznie plastikowy jest ten sufit a rury to już szczególnie. wentylatoro lampy tragedia wyglądają... najlepiej to w sumie tutaj roślinki wyszły. Klawiatury wtf!? Link to post Share on other sites
Przeuroczo 13 Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 I takie straszne kopiuj wklej. wszystkie krzesła są ustawione identycznie, co w rzeczywistości jest nierealne. Taka otwarta przestrzeń biurowa jest owszem powtórzeniem jednego zestawu do znudzenia, ale gdyby dodać tu jakiś czynnik ludzki i sprawić, że przestrzeń byłaby bardziej żywa... Link to post Share on other sites
baru 10 Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 dzięki za trafne komentarze, postaram się powrzucam więcej informacji z tej sceny, mam nadzieje że pomożecie :) kowalskikamil - powrzucam materiały, może będziesz mógł coś podpowiedzieć. Co to wykładziny niestety takimi dysponuje teksturami a ma być zgodna 1:1. jacekszy0 - kontenerek ma szerokość 43 cm a szerokość siedziska 50cm :) odpowiedź brzmi tak. Monitory mogą być 14 cali :) (chyba że już takich nie produkują) Azbesty - mógłbyś rozwinąć wątek co do skali. Jeżeli chodzi o materiały to powrzucam je na forum, może będziesz mógł podpowiedzieć. Przeuroczo - zgadza się Link to post Share on other sites
Azbesty 169 Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 myślę że głowną przyczyną jest źle ustawiony specular. Link to post Share on other sites
Recommended Posts