biglebowsky 1,184 Posted May 8, 2015 (edited) TSP #208 Maszyna wojenna Czołg, balista czy terminator, nazi alien w służbie hitlera czy pingwin kamikadze to już do dowolnej interpretacji. A, i taka prośba, niech to będzie uczciwie malowane/rysowane, bez wklejek etc. MAKSYMALNY CZAS WYKONANIA: 1,5 GODZINY TERMIN WRZUCANIA PRAC: 23.05.2015 23:59 CZAS SONDY: 3 DNI Edited May 8, 2015 by biglebowsky Share this post Link to post Share on other sites
EthicallyChallenged 862 Posted May 8, 2015 Wszystko uczciwie sam namalowałem (GIF) ;) Share this post Link to post Share on other sites
biglebowsky 1,184 Posted May 8, 2015 No i to jest speed:) Share this post Link to post Share on other sites
tomzar 76 Posted May 8, 2015 (edited) jakieś 30min+/- Edited May 8, 2015 by tomzar Share this post Link to post Share on other sites
biglebowsky 1,184 Posted May 8, 2015 Chcesz być zdyskwalifikowany za bycie zbyt sprawnym? Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz G 250 Posted May 9, 2015 (edited) również się dołączam [/img] Edited May 9, 2015 by Tomasz G Share this post Link to post Share on other sites
biglebowsky 1,184 Posted May 9, 2015 Revenge of the Nerds V:) Fajosko Share this post Link to post Share on other sites
badfood 68 Posted May 9, 2015 Polska odpowiedź na Hulka. Zaprojektowany w tajnych laboratoriach sił powietrznych, niszczycielski i sterowany głosem. Niestety są też pewne niedoskonałości. Po trzech latach treningu, na miesiąc przed oficjalną prezentacją nasza maszyna wojenna reaguje wyłącznie na komendę "siad!" Share this post Link to post Share on other sites
arlekin 31 Posted May 12, 2015 EC - super! mój speed Share this post Link to post Share on other sites
BartLight 61 Posted May 13, 2015 Miałem chęć jeszcze jedeną maszyne zrobić: Share this post Link to post Share on other sites
olaf 4,029 Posted May 18, 2015 Jestem świadom drobnych niedoskonałości tego dzieła. Share this post Link to post Share on other sites
biglebowsky 1,184 Posted May 22, 2015 No ej, ziomy, deadline się zbliża a tu tylko 10 obrazków, klient będzie niezadowolony, poproszę jeszcze 10 na szesnastą. Share this post Link to post Share on other sites
badassky 195 Posted May 22, 2015 Dzień dobry! Można jeszcze?? 10 to to nie jest, ale zawsze coś :D Share this post Link to post Share on other sites
harmidon 10 Posted May 22, 2015 (edited) niesamowite prace;p z niektórych można na prawdę obramować ale jakby były we większym formacie albo zrobić magnesy na lodówkę ;p bardzo lubię taką tematykę i chętnie bym nią przyozdobił moją lodówkę tylko nie wiem jaki będzie koszt na takie magnesy na lodówkę ;d Edited May 30, 2015 by harmidon Share this post Link to post Share on other sites
tomzar 76 Posted May 23, 2015 biglebowsky - to od teraz mój ulubiony "reaction gif" a to ma drugie miejsce http://i.imgur.com/RVR0AVM.gif Sorki za oftop Share this post Link to post Share on other sites
JoseConseco 172 Posted May 23, 2015 Nie jestem pewien czy o której zacząłem to dłubać, ale wydaje mi się, że mogłem robić to o 5/10 min za długo. Wrzucam bo to i tak najlepszy speed jaki do tej pory zrobiłem :) Share this post Link to post Share on other sites
biglebowsky 1,184 Posted May 23, 2015 Się wrzuci do sondy a ludzie zadecydują klikami czy w/g nich te 5/10 min uchodzi czy też nie. Share this post Link to post Share on other sites