Sensej 39 Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Hey. Jakiś czas temu postanowiłem nauczyć się modelować samochody. Więc wybrałem Koenigsegga Agere One:1 jeden z moich ulubionych samochodów i rozpocząłem moja przygodę z nauką, wiem że nie jest to najprostsze auto jak na początek nauki ale cóż postanowiłem, że będę go robił dopóki nie będę zadowolony z wyniku. Na początku robiłem przedni zderzak w kółko, żeby nauczyć się rozkładać siatkę etc. Jak w końcu byłem zadowolony z wyniku, zacząłem modelować resztę karoserii i teraz chce podzielić się z wami moimi dokonaniami. Przedni splitter będę robił na nowo ale to na końcu, gdy będę miał zrobioną całą karoserię. Nie jestem za bardzo zadowolony z siatki na drzwiach, będę się jeszcze starał ją poprawić. Opinie i krytyka jak zawsze mile widziane. PS: Tak wiem zapomniałem przeciąć karoserię przy świetle, jest już to naprawione. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Sebazx6r 1,584 Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Ładnie to wygląda :). Link to post Share on other sites
Sensej 39 Posted November 26, 2016 Author Share Posted November 26, 2016 Napisałem w pierwszym poście, że zamierzam dokończyć w całości ten model, tak więc wrzucam kilka renderów, aby pokazać że jednak temat nie umarł. Z powodu bardzo małej ilości czasu postępy są bardzo małe patrząc na czas jaki upłynął od założenia tematu. Jestem w pełni świadom, że auto nie jest idealne i jest wiele krzywych miejsc, niezgodnych z oryginałem będę starał się je poprawiać z biegiem czasu. To co chce zmienić w najbliższej przyszłości to poprawić okolice tylnych świateł, dokończyć "skrzydło", wyrównać powierzchnie w wielu miejscach, poprawić siatkę w niektórych miejscach, naprawić miejsce zaznaczone na czerwono, które aktualnie jest moim priorytetem, aż nie mogę na to patrzeć tak brzydko to wygląda. ' PS: Lepszy jest render z ciemnym czy jasnym materiałem? Link to post Share on other sites
2013 747 Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Lepszy z jasnym! Fajny model, podoba mi się! :) Link to post Share on other sites
Maciek Jutrzenka 724 Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 szkoda że nie regera :D ale sztos opór!! czekam na finał.. renderowałbym :D! Link to post Share on other sites
blazejbobek 146 Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Super się zapowiada! Też czekam na final :) Link to post Share on other sites
kliment woroszyłow 1,012 Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 No no ...........:) Link to post Share on other sites
Pawlito 539 Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 OMG crazysexycool! Link to post Share on other sites
Sensej 39 Posted November 27, 2016 Author Share Posted November 27, 2016 Dziękuje wszystkim za miłe słowa, na pewno zmotywują mnie do dalszej pracy. Od teraz każdą wolną chwilę będę spędzał nad tym autem. Link to post Share on other sites
ManInBlack 18 Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Rewelacja, zapowiada się kapitalnie. Link to post Share on other sites
Akierek 156 Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 No ladnie zaczynasz :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts