Posted November 3, 20168 yr Cześć, oto mój udział w spocie charytatywnym Dzieciaki Chojraki. VFX stworzone przez Rio de Post. Ja byłem odpowiedzialny za modelowanie, texturowanie, shading i rendering postaci. Client: Dzieciaki Chojraki - Stowarzyszenie Wspierania Transplantacji Szpiku I Onkologii Dziecięcej Agency: Chigo Design Creative Idea: Marcin Dubiniec, Tom Szurkowski, Filip Grześkowiak Production Company: Papaya Director: Marcin Dubiniec Executive Producer: Kacper Sawicki, Paweł Bondarowicz Producer: Maja Sontag Production Manager: Tomek Kulesza Production Co-ordinator: Weronika Orłow DP: Maciej Sobieraj Costume Designer: Paulina Sieniarska Production designer: Paulina Szpila On-Set Supervising: Sławomir Goleniak Editor: Wojtek Włodarski Make – up: Żaneta Wardaszka Postproduction: Rio de Post Post Producer: Natalia Małkiewicz Colorist: Michał Kowalski VFX Producer: Sławomir Goleniak VFX: Sławomir Goleniak, Artur Tarnowski, Arkadiusz Topolski, Rafał Franczak Character drawings: Maciej Sidorowicz, Michał Sawtyruk Animation: FUMI Studio Audio Production: Studio Ucho Music: “Sorcerers Fight” Andrew Blaney & “A Fantastic End” Natalie Holt, Yoann Le Dantec Edited November 7, 20168 yr by Quentin
November 3, 20168 yr Profeska! Widzialem juz wczesniej na artstation, zastanawialem sie dlaczego jeszcze sie nie pochwaliles ..do dzis.