Posted December 17, 20168 yr Hej W ostatnim miesiącu zacząłem robić w miarę regularnie ćwiczenia i szkice. Pewnej nocy obudziłem się z pomysłem, żeby udostępniać je też tu Edited December 17, 20168 yr by Pegazord
December 17, 20168 yr Łoj Panie/Pani Pegazord - miodne to i porywa! Faktycznie taka mieszanka realizmu (oświetlenie, speckulary, odbicia) ale z minimalizmem w walorze i kresce. Kurde - jak ja bym chciał jakąś 2-3 minutową kreskówę w takich klimatach zobaczyć, nawet gdyby przestrzeń miała być budowana totalnie w 2D (paralaksa na warstwach plus maski i szczątkowa animacja postaci). Jakaś hystoryja o trudach życia nastolatka co ma problemy z poke-ball'em albo coś o relacjach damsko-męskich (może taka francuska historyjka jak "Amelia"). Naprawdę nie mogę się napatrzeć jak dużo jest powiedziany tak mała ilością kresek...
December 20, 20168 yr Author Dzięki wszystkim! Hris, myślałem nad czymś takim. Jakiejś prostej animacji o bardziej przyziemnej historyjce. No ale czuję w gnatach, że jeszcze na to za wcześnie. Tu kolejny z wczoraj. Zaczęty na Ipadzie i dokończony w PS