Jump to content
mellodeque

Pisanie na forum - bugi - tylko u mnie?

Recommended Posts

Witam - mam pytanko jak piszę odpowiedź na forum to dzieją się dziwne rzeczy - mianowicie:

 

ogólnie po literce "ą" skubany kursor przeskakuje mi 2 linie w dół i wraca do początku wersa, muszę to poprawiać zawsze - to występuje tylko po literce "ą"

 

 

teraz napiszę coś bez poprawiania zobaczycie jak to wygląda:

 

 

 

To jest test pisania łą

 

 

 

cznego zdania z literką

 

a z haczykiem i jest to bardzo wkurzają

 

ce.

 

 

/peace

/Mell

 

 

PS. Obydwa kompy to Windoza XP SP2 (na SP1 to samo było), jezyk jest ok - polski programisty) - a i widze że w Quick Reply nie mam takiego problema

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tutaj jest przez odpowiedź - test łą

 

cznego pisania - błą

 

dzenie i błą

 

 

 

dzenie - ale na maxa mnie to w....kur...ia wie już o tej sprawie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marcin - dałeś normalnie - Odpowiedź - czy quickreply ?

 

może to u mnie z ustawieniami forum - może mam tak ustawione do dupy, kolorki itp, że sie coś wali... hmmmmm

Share this post


Link to post
Share on other sites

to bylo "Go advanced" a teraz Quick reply

 

Test tą są kupą ;)

chiba oki

 

cos nie tak u ciebie w takim razie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oke poszukałem i zmieniłem w ustawieniach, styl edycji boarda - na basic i jest okie.

 

Błądziłem i wybłądziłem - winne temu było ustawienie edytora postów..

 

ok - można wątek usunąć...

 

...hehe - i po co sie pytałem, ale spox

 

 

PS. Jak ktoś chciałby sprawdzić to u siebie niech wybierze w Panelu Sterowania - Edytuj Opcje - potem ustawi na Enhanced Full WYSIWYG --- What You See Is What You Get Editor

i zlooka czy bedzie sie u niego cosik takiego działo

Share this post


Link to post
Share on other sites

To faktycznie moze byc jakis bug w vB.

 

Ja nie mam tego problemu. Moze sie tak dziac jesli np. uzywasz trybu WYSIWYG i nie uzywasz IE. Edytor WYSIWYG jest tylko i wyłącznie dla IE.

 

Jesli uzywacie mozilli warto wlaczyc dowolny inny edytor NIE-WYSIWYG.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ogólnie używam IE z WinXP Pro SP2 - i takie sie kurde pojawiają - może jest to bug przy obsłudze naszego języka ojczystego.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We are using cookies. Read about our Privacy Policy