Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'nie odświeża'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Max3D.pl
    • Aktualności (mam newsa)
  • Graphics
    • Work in progress (WIP)
    • Animacje
  • Dyskusje
    • Hardware
    • Dyskusje o grafice
    • Wolne dyskusje
    • Komentarze, propozycje ...
  • Pytania i odpowiedzi
    • 3ds max
    • Maya
    • Blender
    • Sculpting
    • Cinema 4D
    • Inne
  • Ogłoszenia
    • Praca Oferowana (bez ogłoszeń FREE)
  • Archiwum
    • Archiwum (2000-2019)
    • Konkursy

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Miasto

Found 1 result

  1. Cześć, W skrócie: moje slave'y nie odświeżają sceny. Po kilku renderowaniach i modyfikacji sceny slave,y renderują to co było przed modyfikacją. Tak jakby zapamiętały poprzednie ustawienia światła, materiałów, kamery etc. Reset usług na slave'ach pomaga, ale tylko na chwilę. Po kilku renderowaniach problem wraca. Używam 6 komputerów. Na każdym uruchomione są usługi - VRaySpawner 2009 (V-Ray Adv 1.50 SP4a) - VRayRTSpawner () Maxa używam w wersji 2009 Wszystko na wszystkich kompach legalne: od systemu, przez Nero po Maxa 3 komputery to 2 x Xeon, pozostałe 3 to Quad Cory W każdym minimum 4 Giga RAMu, a z Xeonami nawet po 16. Jedno z czym może być problem to różnorodność systemów. 2 x VISTA_64, 2 x W7_64, 1xXP_32, 1xWinSewrwer2008_64. Ale to chyba nie to, bo nawet używając dwóch identycznych kompów z identycznymi systemami (2xVista_64) problem się pojawia. Renderowanie bezbłędnie odbywa się wyłącznie bez Distributed Renderiong Pomóżcie... PLS...
×
×
  • Create New...

Important Information

We are using cookies. Read about our Privacy Policy