Gość chruppka Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 witam wszystkich....muj problem wyglada nastepujaca.....gdy wybieram narzedzie SELECT AND MOVE...to powinny sie pokazywac strzalki reprezentujace osie...no i wlasnie sie niepokazuja.....bardzo mi zalezy na tym zeby je miec bo..przy np przesuwaniu vertexuw robie sobie odstep miedzy ta modelowana poluwka a mirrorem...i jestem w kropce....prosze o pomoc...z góry dziekuje
curka Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 zdaje sie ze trzeba wcisnac x.ale nie jestem pewna a nie mam teraz maxa odpalonego. jak nie pomoze to daj znac :]
siwy Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 miałem to samo. Myślałem że kompa przez okno wyrzuce, myszka wylądowała na ścianie. Musiałem robić projekt a nie miałem już czasu a wystarczyło wcisnąć głupi X na klawiaturze.
Gość chruppka Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 tez juz chcialem na nowo maxa instalowac...a to jeden przycisk wystarczylo...w szoku jestem...pewnie ten X wczoraj glowa nacisnalem bo mi sie na klawiaturze zasnelo.....jeszcze raz Wam dziekuje za pomoc.tak SZYBKA odpowiedz...wracam do autka :D
Rekomendowane odpowiedzi