miwt Napisano 7 Wrzesień 2005 Napisano 7 Wrzesień 2005 siema...w sumie nikt mnie nie prosil o zrobienie tutoriala ale jakos naszła mnie chec tym bardziej ze mialem go takze wrzucic na jeszcze 1 stronke poswiecona projektowaniu...nie wiem czy komu kolwiek to co pokaze sie przyda...ale moze tak...obrazki przedstawiaja moj szybki koncpet marki renault....ps..watku nie wrzucam do folderu tutoriale 2d...gdyz w sumie nie moge tego tutka wrzucic jakims pojedynczym linkiem a nie chce tam zasmiecac forum:) ps..wiem wiem..tylnie kolo do bani:p...no ale coz..profesjonalista nie jestem....moze kiedys... pozdrawiam...i zycze owocnej nauki :lol:
arturros Napisano 8 Wrzesień 2005 Napisano 8 Wrzesień 2005 no. tylne kolo do bani:p wyglada jakby ta furka miala jezdzic na torach tramwajowych:D ale autko fajne a tutek sie przyda;) pozdro.
Drakula Napisano 11 Wrzesień 2005 Napisano 11 Wrzesień 2005 tego tutoriala to fest jest... opiasal bys jak zaczynasz ogolny zarys samochodu, jak z perspektywa itp...
miwt Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Napisano 11 Wrzesień 2005 hmm..wiesz trudno opisywac takie rzeczy...nie da sie opisac perspektywy to mozna tylko zobaczyc...i co najwyzej wyciagnac wnioski..a jesli chodzi o od czego zaczynam...to zwykle od kol i wazne jest w tym to zeby bylo one narysowane one pod dobrym katem wzgledem siebie i perspektywy...jesli chodzi o momenty kiedy rozpoczynam pogrobianie lini....i robienie juz oficjalnego zarysu to robie to praktyczni epo nalozeniu kolorow....tak jak widac na obrazkach:)
Rekomendowane odpowiedzi