Grik Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 Witam! Poszukuję grafika do współtworzenia gry na konkurs portalu http://www.XNA.pl Regulamin konkursu tutaj Konkurs polega na napisaniu gry w nowej technologii Microsoftu - XNA Framework. Sponsorzy to m.in. Microsoft Polska oraz Software Developer's Journal, a wśród nagród jest publikacja gry w SDJ - a co zatym idzie zdobycie renomy ( oczywiście są też nagrody rzeczowe ). Pracę należy oddać do końca stycznia. Gra, o której stworzeniu mowa to prosta platformówka 3d. Więcej informacji znajdziecie we wczesnej wersji dokumentu koncepcyjnego ( tzw. design doc'a ), który stworzyłem - dostępny tutaj lub tutaj Do zadań grafika należało by stworzenie kilkudziesięciu oteksturowanych modeli 3d w dowolnym programie graficznym, stworzenie tekstur potrzebnych do menu, loga gry itp. Słowem - cała oprawa wizualna gry oraz w miarę możliwości odciążanie mnie z innych, drobnych zajęć. Ja natomiast zajmę się zaprogramowaniem wszystkiego w Microsoft XNA. Kontakt: - gg: 4672810 - tlen: mateuszwieloch #IHATESPAM# tlen.pl - email: mateuszwieloch #IHATESPAM# wp.pl Zapraszam do współpracy, Mateusz -=Grik=- Wieloch
Grik Napisano 9 Grudzień 2006 Autor Napisano 9 Grudzień 2006 NIEAKTUALNE Grafik jakiś czas temu się znalazł. Osoby zainteresowane projektem zapraszam tutaj. Jeśli ktoś nadal jest zainteresowany współpracą przy tworzeniu gier komputerowych proszę o kontakt - najprawdopodbniej nie jest to mój ostatni projekt, więc w razie poszukiwań w przyszłości będę wiedział do kogo się zgłaszać. Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie, Mateusz -=Grik=- Wieloch
Rekomendowane odpowiedzi