Piotr Dobosz Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 witam wszystkich mam zawalisty problem tzn dla wiekszosci z was to pewnie banal ale dla mnie to tragedia rodzina:)!! robie tutoriala laguny i nie moge obrysoiwac tego obiekt robie to dzis juz od rana! i poprostu za nic mi nie wychodzi jak zaczac z tym od ktorego punktu widzenia? bo jelsi zaczne z TOp to we front jest zle:( prosze pomuzcie nie potrafie tego zrobic!!!!!! BLAAAAGAAAm
Bzyku Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 wiesz jest to chyba dosc trudna technika spline lepiej zastanów sie nad zwyklym polymodelingiem
Nimrod Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Problem złego ułożenia blueprintów był już poruszany, i rzadko kiedy zdarza się by rzuty były dobrze dopasowane, musisz zacząc od jednego, a resztę dopasowywać na oko (najlepiej pościągaj sobie dodatkowo zdjęcia auta), no chyba że pokusisz się na małe przeróbki by dopasować rzuty np. w photoshopie, ale to też nie gwarantuje idealnego dopasowania.
Piotr Dobosz Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Napisano 29 Kwiecień 2004 dzieki bardzo czyli muwicie, poprostu cwiczyc:) myslalem ze jest na to jakas specjalna technika a tu najprostsze cwizenie:) to i dobrze tylko ciekawe ile mi to zajmie 10 lat:D?!?! poozdrawiam i bardzo dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi