Napisano 28 Kwiecień 200420 l witam wszystkich mam zawalisty problem tzn dla wiekszosci z was to pewnie banal ale dla mnie to tragedia rodzina:)!! robie tutoriala laguny i nie moge obrysoiwac tego obiekt robie to dzis juz od rana! i poprostu za nic mi nie wychodzi jak zaczac z tym od ktorego punktu widzenia? bo jelsi zaczne z TOp to we front jest zle:( prosze pomuzcie nie potrafie tego zrobic!!!!!! BLAAAAGAAAm
Napisano 28 Kwiecień 200420 l wiesz jest to chyba dosc trudna technika spline lepiej zastanów sie nad zwyklym polymodelingiem
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Problem złego ułożenia blueprintów był już poruszany, i rzadko kiedy zdarza się by rzuty były dobrze dopasowane, musisz zacząc od jednego, a resztę dopasowywać na oko (najlepiej pościągaj sobie dodatkowo zdjęcia auta), no chyba że pokusisz się na małe przeróbki by dopasować rzuty np. w photoshopie, ale to też nie gwarantuje idealnego dopasowania.
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Autor dzieki bardzo czyli muwicie, poprostu cwiczyc:) myslalem ze jest na to jakas specjalna technika a tu najprostsze cwizenie:) to i dobrze tylko ciekawe ile mi to zajmie 10 lat:D?!?! poozdrawiam i bardzo dziekuje