Napisano 28 Maj 20186 l Kożystał ktoś może kiedyś z e-nauczania? Osobiście nigdy nie miałam kontaktu, ale ta strona (welearning) z ofertą: platforma e learningowa, e-nauczanie, szkolenia e-learning mnie dość zaciekawiła. Macie jakieś opinie na ten temat, albo doświadczenia ? :D
Napisano 13 Czerwiec 20186 l Napisz czego chcesz się uczyć oraz jaki zakres szkoleń podana przez ciebie firma oferuje. Dodatkowo polecam sprawdzić kto będzie wykładowcą, czy będzie to osoba która ma doświadczenie praktyczne w danej dziedzinie (rozumiem, że jeśli jesteś na tym forum to chcesz się uczyć grafiki 3D) czy jakaś osoba która przeczytała kilka książek i zna wszystko z teorii. Osobiście jeśli chodzi o szkolenia online na żywo to korzystałem jedynie z tej strony: https://www.gnomon.edu/courses/online i szczerze polecam. Niestety w trakcie szkoleń wykorzystywana jest Maya a nie 3ds Max. Jeśli chodzi o szkolenia nasze krajowe to nie spotkałem się i nie słyszałem a jakiejś dobrej firmie. Wszystko jest prowadzone z przygotowanych podręczników, które zawierają nic innego jak to samo co np 3ds Max ma w swoim helpie ale poczekaj może ktoś ma inna wiedzę.
Napisano 13 Czerwiec 20186 l Możliwe, aczkolwiek temat e-nauki jest warty omówienia. Jeśli ktoś korzystał z naszych krajowych szkoleń online to z chęcią poznam opinie.