Napisano 10 Listopad 200420 l Witam 10 minut temu odpalam maxa a tu zamiast znajomych kratkowanych okienek widze screeny z gierki w która mój brat grał pół godziny wcześniej.... Próbuje załądować pare scenek-to samo ekran sie nie zmienia.... Restart maxa-nic Zdesperowany zrobiłem reloga, uruchamiam maxa i patrze a tu dalej to samo;/ Ktoś się z czymś podobnym spotkał? Niezbyt mam ochotę przeinstalowywac maxa wiec prosze o pomoc Pozdrowienia
Napisano 10 Listopad 200420 l w jakim trybie dziala max ? w Direct3d czy open GL , na jakiem sterowniku Fire GL czy maxtreme ? poprzestawiaj te tryby a jak nie pomoze to ustaw w preferencjach > viewports > configure driver > redraw scene on window expose lub pokombinuj cos z tym ...
Napisano 10 Listopad 200420 l Autor Ostatnio przeinstalowywałem stery do grafy, może to coś z tym miało wspólnego;/ A jednak od tamtej pory jakoś sie uruchamiał max. Naszczęście udało mi się jakoś poradzić z problemem:D:D Poskutkowało dopiero beszczelne zmknięcie procesu(a już miałem płytkę maxa w rękach hehe);] Dzieki Marcin za szybki replay Pozdrowienia P.S. dla ciekawych, udało mi się zrobić screena:>