GC_Cross Napisano 22 Wrzesień 2019 Napisano 22 Wrzesień 2019 (edytowane) Witam, jak w temacie. Kilka miesięcy temu wszystko ładnie działało. Ostatnio zmieniłem procesor i teraz nie mogę uruchomić narzędzia. Pojawia mi się kawałek kodu dotyczący units i aplikacja zamyka się. Próbowałem opcji naprawy oraz reinstall ale nie pomaga 😞 EDIT: dokładnie zaznacza mi w pliku 1px_unitchanges.ms linijkę nvpx.setMeterToSystemUnit(PxMeterToSystemUnit) Edytowane 22 Wrzesień 2019 przez GC_Cross
KLICEK Napisano 22 Wrzesień 2019 Napisano 22 Wrzesień 2019 https://forums.autodesk.com/t5/installation-licensing/3ds-max-2017-crashes-on-startup/td-p/6904103 musisz zrobic update windowsa prawdopodobnie 😉 albo to:
GC_Cross Napisano 22 Wrzesień 2019 Autor Napisano 22 Wrzesień 2019 (edytowane) Opcja z filmiku i czynności na stronie Autodesk nic nie dają. Spróbuję zrobić update wszystkiego i zobaczymy. Jak będzie to samo to jeszcze spróbuję reinstal wszystkiego włącznie z systemem 🙂 EDIT: Wywaliłem całkiem folder w pluginach, był jakiś problem z Nvidia PhysX. Teraz mam błąd podczas startu o brakującej bibliotece ale da się odpalić. Niestety wywaliłem niechcący cały konfig i wszystkie ustawianki od 0 😞 Edytowane 22 Wrzesień 2019 przez GC_Cross
Rekomendowane odpowiedzi