Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Hej,
Startuje z kanalem dotyczącym abstrakcyjnych swiatow gdzie do tej pory wrzuciłem 4 narracje wideo. Od lat ten pomysl chodzi mi gdzies po glowie i stwierdziłem ze czas kryzysu gdy nie wolno robic rzeczy które nie przynoszą pieniędzy będzie najlepszym czasem jaki może być by rozpocząć kanal na youtube.

Nie jest to do końca animacja taka jaka w pełni byscie zaakceptowali a tylko obrazki z projekcja na kartach + ruch kamery (nie da się robic samemu w ciągu tygodnia dwóch skomplikowanych animacji). Będę dodawal więcej animowanych elementow w przyszłych filmach które będę wypuszczal mniej więcej co 2 tygodnie. Chciałbym zrobić wersje również z polskim audio i napisami ale brakuje mi pary by to wszysto obrobić. 2 tygodnie to za mało nawet jak robisz dzień w dzien. Jeżeli komukolwiek podoba się temat abstrakcyjnych swiatow i alternatywnych rzeczywistosci zapraszam do subskrypcji.

Chcialem się po tylu latach w końcu odezwac po powrocie z banicji i pokazac dziadkowi ze cos tam robie co nie jest reklama łaciatego w tvp XD. Mam nadzieje ze Olaf i dziadek i ten trzeci nadal tam jest XD

Filmy które sa tam zamieszczone do tej pory:

Types of reality - 

Bloc 9 Universe - 

Akoo Universe - 

Edytowane przez norden
  • Like 2
Napisano

Heja Norden, dawno Cie tu nie bylo 😄 dzieki za wrzute 😄 

ps. Dziadka i Olafa nie ma od jakiegos czasu juz, jak widac forum powoli sie odrazdza 🙂 a starych uzytkonikow jest doslownie garstka 🙂