Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Hej,
Startuje z kanalem dotycz膮cym abstrakcyjnych swiatow gdzie do tej pory wrzuci艂em 4 narracje wideo. Od lat ten pomysl chodzi mi gdzies po glowie i stwierdzi艂em ze czas kryzysu gdy nie wolno robic rzeczy kt贸re nie przynosz膮 pieni臋dzy b臋dzie najlepszym czasem jaki mo偶e by膰 by rozpocz膮膰 kanal na youtube.

Nie jest to do ko艅ca animacja taka jaka w pe艂ni byscie zaakceptowali a tylko obrazki z projekcja na kartach + ruch kamery (nie da si臋 robic samemu w ci膮gu tygodnia dw贸ch skomplikowanych animacji). B臋d臋 dodawal wi臋cej animowanych elementow w przysz艂ych filmach kt贸re b臋d臋 wypuszczal mniej wi臋cej co 2 tygodnie. Chcia艂bym zrobi膰 wersje r贸wnie偶 z polskim audio i napisami ale brakuje mi pary by to wszysto obrobi膰. 2 tygodnie to za ma艂o nawet jak robisz dzie艅 w dzien. Je偶eli komukolwiek podoba si臋 temat abstrakcyjnych swiatow i alternatywnych rzeczywistosci zapraszam do subskrypcji.

Chcialem si臋 po tylu latach w ko艅cu odezwac po powrocie z banicji i pokazac dziadkowi ze cos tam robie co nie jest reklama 艂aciatego w tvp XD. Mam nadzieje ze Olaf i dziadek i ten trzeci nadal tam jest XD

Filmy kt贸re sa tam zamieszczone do tej pory:

Types of reality -聽

Bloc 9 Universe -聽

Akoo Universe -聽

Edytowane przez norden

• Odpowiedzi 1
  • Wy艣wietle艅 737
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto