psi_serdelek Napisano 20 Listopad 2020 Napisano 20 Listopad 2020 Witam, dosłownie błagam o pomoc ;) nurtuje mnie to od dawna, podejrzewam, że rozwiązanie jest ekstremalnie proste,ale zapętliłem się, i nie moge znaleźć odpowiedzi... nie mogę znaleźć odpowiedzi na forum, wiec jeśli było to proszę tylko o link. jak eksportować .fbx z 3 dsmaxa, by w subtance painterze pokazywał mi texture set list jako osobne elementy? daje zanacz te dwa elementy -> potem export selected-> daje a potem w Painterze mam: chciałbym każdy z elementów móc osobno wykonywać, prosze o pomoc. nie patrzcie na UV,to wersja bardzo robocza;) Z góry dziękuję za odpowiedź :)
KLICEK Napisano 20 Listopad 2020 Napisano 20 Listopad 2020 wystarczy ze przypiszesz rozne materialy do tych rzeczy ktore chcesz podzielic i tyle. Fbx i obj dziala normalnie 😉 1
psi_serdelek Napisano 21 Listopad 2020 Autor Napisano 21 Listopad 2020 kurczę, juz tego próbowałem, teraz też, i cos dalej mi nie wychodzi, daję najprostszy mat eriał, tak jak na zdjęciu, i dalej w painterze mam jeden materiał. resztę robię tak samo. Dziękiza pomoc 🙂
Rekomendowane odpowiedzi