convict Napisano 15 Listopad 2004 Napisano 15 Listopad 2004 Dlaczego jak biorę Make filmu to wychodzi bardzo dziwna jakość, a nie jak przy zwykłym renderingu? :> POMOCY!
AGmakonts Napisano 15 Listopad 2004 Napisano 15 Listopad 2004 a renderyjesz animke czy dajesz podgląd??
convict Napisano 16 Listopad 2004 Autor Napisano 16 Listopad 2004 Mam 3ds Max'a 5. Biore Animation > Make Preview. Takie mam ustawienia. Zazwyczaj daje jeszcze większe 'Percent of Output'! I wychodzi bardzo kiepska jakość. Brak efektów, itp. Ja chce żeby wyszło jak przy renderingu zdjęcia. To jest klatka z Make filmu: A nie taki jak przy Renderuingu fotki: Czy ktoś może mi kroczek po kroczku napisać jak taką animkę zrobić? Z góry dzięki!
Marcin Napisano 16 Listopad 2004 Napisano 16 Listopad 2004 eh .. bo prewiew to jak sama nazwa mowi preview z viewportu ... TO NIE JEST RENDER musisz to wyrenderowac do pliku .... wcisnij F10 zaznacz od ktorej klatki do ktorej ma byc .... na dole wybiez sobie do jakiego formatu/pliku chesz to dac ... i wszystko ... nastepnym razem przeczytaj helpa maxa ... (tam masz wyszukiwarke w helpie i jak wpiszesz cos to ci znajdzie wszystko co chcesz wiedziec o tej funkcji ...)
Rekomendowane odpowiedzi