Napisano 16 Listopad 200420 l Witam wszystkich przybyłych chciałem wam pokazać kilka moich prac proszę o ocenę !!!!!!! POZDRO !!!
Napisano 16 Listopad 200420 l Kulki ma racje ale ladnie wygladaja tylko to oswietlenie:( mi sie ono nie podoba jest za jasno zdecydownie. mogles chociaz zminic kolor tego swiatla pozdrawiam
Napisano 17 Listopad 200420 l Model tej głowy potwora jest fajny, tylko szkoda że mu żadnej textury niezrobiłeś, ja bym dokończył i dopiero pokazał. Maski niekomentuje.
Napisano 18 Listopad 200420 l Posdro joł ziom! Buch, uh, ah!!!! Zmien nazwę topicku. (Poprzez edycję pierwszego postu). http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595
Napisano 18 Listopad 200420 l a na zagranicznych forumowach;) jest tak fajnie. jak ktos cos ma do pokazania to pokazuje a jak nie mam to konczy to czego nie ma do pokazania i dopiero pokazuje.
Napisano 18 Listopad 200420 l ps no chyba, ze jestes poczatkujacy to sorewicz, ale wtedy sie wstawia do WIPa i sie wysysa ile wlezie wiedzy od kolegow, ktorzy cos tam juz kumaja troche czaczy.