Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dawno temu popełniłem taki samochodzik. Z czasem miał doczekać się kilku wersji ale zmieniły się priorytety a potem straciłem całe archiwum i zupełnie niedawno, kompletnym fuksem odzyskałem jego niewielkie kawałki. W tym tego Willysa :)

Plik powstał w Maxie 9 i Brazilu (był taki renderer :) ) i wg EXIF-a jest z 2006 roku :)

Wrzucam go do WIP-a żeby mieć motywację do zgłębiania tajników nowych narzędzi i trochę zabawy z tymi tajnikami.

Render jest w wersji podstawowej, siatka z docelowej - airborne, do której rendery się nie zachowały.

c1 big_1.jpg

Willys_airborne_siatka.jpg

Edytowane przez Lookas

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 131
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Muszę powiedzieć, że nie sądziłem, że to będzie taki fun :) Odzysk siatek niestey nie jest zupełnie bezstratny - zniknęły brazilowe dispalce-y i kilka innych drobiazgów będzie wymagało odtworzenia, al

Posted Images

Napisano
  • Autor

Muszę powiedzieć, że nie sądziłem, że to będzie taki fun :)
Odzysk siatek niestey nie jest zupełnie bezstratny - zniknęły brazilowe dispalce-y i kilka innych drobiazgów będzie wymagało odtworzenia, ale ogólnie jest całkiem fajnie. Willys jest w brytyjskiej wersji radio (Market-Garden), przygotowanej do transportu szybowcem . Do niego będzie jeszcze przyczepka i kilka stylowych dodatków. Brakuje elementów napędu, wydechu i silnika, no i fajnie byłoby zrobić rig zawieszenia i przedniej osi, żeby dać mu trochę życia w finalnym renderze.
No i ta Horsa też prosi się o odbudowę.... :)

Willys_airborne_Odzysk_vray.jpg

Willys_airborne_Odzysk_vray_2.jpg

Willys_airborne_Odzysk_vray_3.jpg

Willys_airborne_Odzysk_vray_4.jpg

Willys_airborne_Odzysk_vray_5.jpg

Edytowane przez Lookas