Napisano Wczoraj o 02:32 1 dn Hej, chłopaki,Chciałem się podzielić świetnym źródłem wysokiej jakości modeli 3D w 3D Max, które moim zdaniem okażą się przydatne dla wielu z Was: Relebook.Ta strona wyróżnia się, ponieważ oferuje fantastyczną kolekcję zeskanowanych zasobów w wysokiej rozdzielczości, w tym projekty wnętrz, projekty architektoniczne i tak dalej. Modele charakteryzują się wysoką szczegółowością i doskonałymi teksturami, dzięki czemu można od razu uzyskać doskonałe rezultaty renderowania. Znajdziesz tu szeroki wybór wysokiej jakości darmowych modeli, idealnych do ćwiczeń, a także profesjonalnych, płatnych modeli do bardziej zaawansowanych prac.Strona ma również bardzo prosty projekt, co ułatwia przeglądanie i wyszukiwanie. Jeśli podobnie jak ja często potrzebujesz wysokiej jakości modeli 3D w 3D Max, ale nie chcesz tracić dużo czasu na ich tworzenie w 3D Max, zdecydowanie warto ją sprawdzić.Jeśli korzystałeś z podobnej strony lub masz jakieś uwagi, podziel się nimi i opowiedz o nich!Zasób modeli 3D i bezpłatnych tekstur dla programu 3D Max: https://www.relebook.com/