Napisano 23 Listopad 200420 l To raczej nie jest news na glowna ;) ale jesli ktos pamieta animacje "Jak dziala Jamniczek" (1971) pokazywany m.in. na DTM-ie (a jak widzial to powinien pamietac :D ) to w calosci dostepna jest na plytce wraz z Pazdziernikowym numerem pisma 2+3D. Polecam :)
Napisano 23 Listopad 200420 l Wow! Dzięki leander... oglądałem go z dwa razy, szukałem na sieci i nic! A tu niespodzianka (surprise!) i w 2+3D. :D
Napisano 23 Listopad 200420 l Autor Konkretnie chodzi o to pismo: http://www.2plus3d.pl/ Jest tez druga animacja z DTMu o "dziadoskiej" polskiej gumie, staropolskiej pizzy, nowym ekonomicznym samochodzie "siwek tarpan lux 83 nie wynadalający rakotworczych spalin do atmosfery" i inne :)
Napisano 23 Listopad 200420 l Autor Wlasnie, pliki z katalogu MPEGAV do Windows Media Playera i hoola
Napisano 23 Listopad 200420 l ale to jest gowniane VCD ;/ no to sobie juz poogladałem a w czym problem piotrze_mlynarzu? :)
Napisano 23 Listopad 200420 l no pliki *vcd mi nie chodza. a te z MPEGAV juz ogladam ;) wybaczcie ciemnogród ;)