gogo_20 Napisano 23 Listopad 2004 Napisano 23 Listopad 2004 wielu ekspertow twierdzi ostatnimi czasy, ze globalne ociepleni moze spowodowac wielki potop. i ja sobie obralam taki wlasnie sposob na zalatwienie calej ludzkosci. moj czlowieczek trzyma sie kurczowo swojego zycia i nie chce sie pogodzisc za swojm, z gory przesadzonym losem - smiercia, ktora i jego musi w koncu dosiegnac. przedstawiam wam wiec owa przyziemna istotke ps. nie wiem czy jeszcze mozna wystartowac bo troche pozno sie chyba do tego zabralam psII no to mozecie teraz na mnie wieszac psy:D
SAIRAM Napisano 23 Listopad 2004 Napisano 23 Listopad 2004 Jak na mój gust to gościu wspomaga antene by żonka mogłą oglądać swoją ulubioną telenowelę..........a moze właśnie tak będzie wyglądał koniec świata:)))) Co do pomysłu, mógłbyś podać więcej szczegułów, jak to będzie wyglądało, rodzaj otoczenia itp. powodzenia!!
ldv_kzn Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 a czemu ktos mialby wieszac psy co to biedne psy zrobily:D nie no fajny rysunek ale muglbys otoczenie wlanac jakies :] i wiecej szczegulkow:D ale fajny pomysl:]
gogo_20 Napisano 25 Listopad 2004 Autor Napisano 25 Listopad 2004 narazie tu mam taki poprawiony szkic :D
gogo_20 Napisano 25 Listopad 2004 Autor Napisano 25 Listopad 2004 Jak na mój gust to gościu wspomaga antene by żonka mogłą oglądać swoją ulubioną telenowelę...... no to żeby nie było żadnych wątpliwości, że żonka już nigdy niczego nie obejrzy, to ją teraz utopie... hehehe
gogo_20 Napisano 25 Listopad 2004 Autor Napisano 25 Listopad 2004 by nadać temu wydarzenia bardziej katastroficzny wymiar, to dodamy cieżkie chmury burzowe, jakby nie było, w tle :D
gogo_20 Napisano 25 Listopad 2004 Autor Napisano 25 Listopad 2004 dla wprawnego oka subtelne poprawki będą widoczne i muszę pobawić się jeszcze z człowieczkiem na antenie co do całegp pomysłu to sądzę, że antena jest znacznie lepsza od drzewka, lub innego tworu naturalnego, gdyż daje wyraz niszczycielskiej mocy człowieka, który destruktywnie działa na wszystko co go otacza...
ldv_kzn Napisano 25 Listopad 2004 Napisano 25 Listopad 2004 Nieno centralnie ladnie narysowane myslalem ze w glebi obrazka [obrazu?] znajdzie sie meijsce na jakis dach no ale widocznie masz inna koncepcje ale i tak fajnie wyglada:D
SAIRAM Napisano 25 Listopad 2004 Napisano 25 Listopad 2004 jak byś domalował żonkę pływającą na telewizorze to by było mistrzostwo, ale i tak jest fajnie:P pozdro!!
gogo_20 Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Napisano 3 Grudzień 2004 nom troche popracowalam i oto sa efekty kolorystyka troche bardziej agresywna ale za to facecik chycil farbe co do dachów to niesmialo probuje ale narazie niczego nie obiecuje
ldv_kzn Napisano 5 Grudzień 2004 Napisano 5 Grudzień 2004 Fajnie wyglada ale mi jednak brakuje czegos w glebi obrazu nie wiem czemu [moze to kwesja tej metalowej plytki w mojej glowie:D] ale bbbbb. fajne:D
gogo_20 Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Napisano 7 Grudzień 2004 no to chałupki w tle dorobiłam, ale nie jestem jeszcze pszekonana do tego i tak jakoś wydaje mi sie ze skonczyłam
ldv_kzn Napisano 7 Grudzień 2004 Napisano 7 Grudzień 2004 wiesz mnie sie pdoba a czy skonczylas to juz sama musisz zdecydowac nikt ci tego za ciebie nie powie /btw wie ktos po ile dolar stoi teraz w zlot?:D
Rekomendowane odpowiedzi