Marcel Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 w ramach szkółki niedzielniej zamszowe pudło
buczer Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 milutkie, ten kolor tła troche za agresywny ale i tak fajny pluszak (wywal A&B, wstaw cos bardziej wysmakowanego ;) srednio pdoba mi sie sam uklad i proporcje na planszy.
MareG Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 Napis tytułowy przyciężkawy zbytnio - to samo tylko outline pasowało by idealnie. Miłe to to w dotyku;) ale do czego to służy? Albo inaczej - jaką miałoby funkcję pełnić prócz włożenia tam gazety i/lub kota... ?!
boba Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 hehe jak dla mnie to ciekawie wygląda to "zamszowe pudełko", miły ten plusz... ja bym tam od razu usiadł na to, ale chyba nie wytrzymałoby mojej wagi ;) a jesli glowna funkcja to schowek na gazety to jakis taki okrapnie duzy w porównaniu z ta A&B
spoon Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 no też bym to jako...coś do siedzenia potraktował. a co do obrazka to powiem jedno-typograaaaaaaafiaaaaaaaaa !!! a pudełko ładne :)
ChaoSMakeR Napisano 24 Listopad 2004 Napisano 24 Listopad 2004 jak na moje to jest to pudelko na odtwarzacz wideo :)
Marcel Napisano 25 Listopad 2004 Autor Napisano 25 Listopad 2004 przesunąłem, przeskalowałem.. efekt powyżej rekreacyjnie: box 2 ani siedzisko, ani pojemnik na kota, ani na wideło ;) 'stolik' z gazetnikiem
ma_ry Napisano 25 Listopad 2004 Napisano 25 Listopad 2004 teraz jest zbyt westernowe. ; ) ale fajne, takie coś żeby przez dwie godziny szukać dobrej pozycji do oglądania nudnego filmu, przeglądając program tv (czy jest gdzieś lepszy film i kiedy). leżanka le Corbusiera też w sumie jest niepraktyczna, a wszyscy lubią i chwalą. dla nibyniepraktycznych ale ładnych nibymebli zawsze znajdzie się jakieś dobre miejsce i dobra nibyfunkcja ; ) plansza dobra, pozdrawiam
jasioz Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 intryguje mnie wnetrze "tego"...skoro calosc ma prawie metr, a szczelina 15cm- to skąd takie swiatło bijące od wewnatrz? tak czy siak wypasik:)
Rekomendowane odpowiedzi