Napisano 24 Listopad 200420 l milutkie, ten kolor tła troche za agresywny ale i tak fajny pluszak (wywal A&B, wstaw cos bardziej wysmakowanego ;) srednio pdoba mi sie sam uklad i proporcje na planszy.
Napisano 24 Listopad 200420 l Napis tytułowy przyciężkawy zbytnio - to samo tylko outline pasowało by idealnie. Miłe to to w dotyku;) ale do czego to służy? Albo inaczej - jaką miałoby funkcję pełnić prócz włożenia tam gazety i/lub kota... ?!
Napisano 24 Listopad 200420 l hehe jak dla mnie to ciekawie wygląda to "zamszowe pudełko", miły ten plusz... ja bym tam od razu usiadł na to, ale chyba nie wytrzymałoby mojej wagi ;) a jesli glowna funkcja to schowek na gazety to jakis taki okrapnie duzy w porównaniu z ta A&B
Napisano 24 Listopad 200420 l no też bym to jako...coś do siedzenia potraktował. a co do obrazka to powiem jedno-typograaaaaaaafiaaaaaaaaa !!! a pudełko ładne :)
Napisano 25 Listopad 200420 l Autor przesunąłem, przeskalowałem.. efekt powyżej rekreacyjnie: box 2 ani siedzisko, ani pojemnik na kota, ani na wideło ;) 'stolik' z gazetnikiem
Napisano 25 Listopad 200420 l teraz jest zbyt westernowe. ; ) ale fajne, takie coś żeby przez dwie godziny szukać dobrej pozycji do oglądania nudnego filmu, przeglądając program tv (czy jest gdzieś lepszy film i kiedy). leżanka le Corbusiera też w sumie jest niepraktyczna, a wszyscy lubią i chwalą. dla nibyniepraktycznych ale ładnych nibymebli zawsze znajdzie się jakieś dobre miejsce i dobra nibyfunkcja ; ) plansza dobra, pozdrawiam
Napisano 28 Listopad 200420 l intryguje mnie wnetrze "tego"...skoro calosc ma prawie metr, a szczelina 15cm- to skąd takie swiatło bijące od wewnatrz? tak czy siak wypasik:)