Piotrekk Napisano 25 Listopad 2004 Napisano 25 Listopad 2004 Witam, jestem nowy w tych sprawach, szukalem w google i kupa, wiem ze jest wersje 30- dniowa bo kolega mial (ale juz nie ma :(). Prosze o pomoc i z góry dzieki.
Marcin Napisano 25 Listopad 2004 Napisano 25 Listopad 2004 nie ma juz maxa 5 demo ... discreet zastapil ja nowa wersja jak to robi na wydanie nowej wersji wychodzi nowa wersja maxa i nowa wersja demo .. a stara zostaje zastapiona nową hehe moj 2000 post ;)
Piotrekk Napisano 25 Listopad 2004 Autor Napisano 25 Listopad 2004 Wiec skad moge pobrac demo jakiegokolwiek 3ds max-a ?
Piotrekk Napisano 25 Listopad 2004 Autor Napisano 25 Listopad 2004 Dzieki wielkie Marcin, ale mam jeszcze jedno pytanie, czy jest jakas darmowa wersja 3ds max-a ?? no bo chyba przez 30 dni wiele sie czlowiek nie nauczy, chyba ze zrobi format :D
Marcin Napisano 25 Listopad 2004 Napisano 25 Listopad 2004 jest g-max ktory discreet udostepnil dla szkolenia nie jest to w prawdzie 3dsmax ale praktycznie mozna popracowac troche przy modelowaniu i przy tym poznac troche interface softów discreeta ...
Mareki Napisano 25 Listopad 2004 Napisano 25 Listopad 2004 albo zmien date.To pomaga.Trial nie wie o co chodzi i masz pelną wersje.PROSTE
Piotrekk Napisano 25 Listopad 2004 Autor Napisano 25 Listopad 2004 Ej ludzie, jak narysowac w 3ds max kwadrat albo jakas pilke ? Szukalemw toturialach, ale one sa tak napisane ze nie ma tam dokladnie wyjasniene gdzie jest np jakas geosphere albo inne opcje :(( mam ksiazke do 3ds max 5, i tam tez nic nie jest napisane jak dla poczatkujacych. Moze ktos pomóc ? dajcie jakies linki dla noob-ów w tej dziedzinie.
Rekomendowane odpowiedzi