rork Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 Powiedz, powiedz czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 dobre, dobre ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 hi Rork, widze ze tez wkroczyles na "sciezke komercji" ;), fajnie pracka sie zapowiada powodzenia zycze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 dobre, tylko nie ma kostki, lydka sie z pieta zlewa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcor Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 w sumie bardziej mi sie podoba ten plakat co jest na lewo... nie wiem czemu. moze z powodu mniej "rozmazanej" kreski? nie wiem, trudno mi to nazwac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi