denispl Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 mam takie pytanie czy mozecie mi pomoc z wielkością we flashu? chodzi o to iż mam ją ustawioną domyślnie to znaczy 550x400pix tuż po "wsadzeniu" gotowej prezentacji na przeglądarki wyskakuje mi ona na pełnym ekranie. co zrobić zeby owa preentacja pokazywala sie w przeglądarce w wielkości takiej jaką ją to zrobiłem?
Piotr Dobosz Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 zmien rozdzielczosc we flashu i przeskaluj wszystko:) chyba tak:) pozdrawiam
PPK Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 Otwierasz plik html czy swf ? publish settings>flash>html ..czy cos tego .. a jak masz zamiar pisac prace dyplomowa to sie lepiej zainteresuj jakas ksaizka o flashu / klawiszem F1 / lub jakims forum o flashu (adresy byly juz podawane nei raz ) albo wszytkim na raz ;) Tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania
Phantom Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 lol...a nie latwiej wsadzic do htmla...? i tam okreslic wartosci klipu?? :) tu mash tutorial ;P http://www.w3schools.com/flash/flash_inhtml.asp cheers...
denispl Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Napisano 14 Grudzień 2004 tego wlasnie szukałem ale nie wiedziałem jak to okeslic :) dzieki bardzo
Rekomendowane odpowiedzi