Willow Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 Witam Chciałem zapytać czy jest możliwość zrobienia w premiere napisów które bedą sie pojawiać?np. może przez zanimowanie parametru opacity. Ewentualnie jeśli sie nie da to w czym to moge zrobić?Chodzi mi o jakaś większą ilość więc zabawa w photoshopie odpada. Pozdrawiam
Willow Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Napisano 14 Grudzień 2004 no wlaśnie nie wiem jak to zrobić w premiere;] wiem ze w after effects się da, ale nie uśmiecha mi się każde zdanie exportować;]
buczer Napisano 14 Grudzień 2004 Napisano 14 Grudzień 2004 dawno nie robilem i nie mam przed soba. robisz sobie napis > file>new title. zapisujesz. wsadzasz na sciezke. po rozwinieciu na dole masz domyslnie krzywa widocznosci i to wszystko chyba.
Willow Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Napisano 14 Grudzień 2004 No nic narazie musze używać After effecta i exportowac wszystko, ale jakoś to idzie;] Może ktoś mi jeszcze powie czemu nie łądziają mi polskie znaki w After Effects?
Willow Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Napisano 15 Grudzień 2004 no więc co z tymi polskimi znakami? ktoś ma pojęcie czemu nie działają?:) Pozdrawiam
buczer Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 nie ma z tego co wiem After effect CE wiec mozna półsrodkiem i zmienic kodowanie w rejestrze. pod ps działa wiec pod AE tez powinno. http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=139370&postcount=31 z tymi napisam w premiere to banalna sprawa, nie wiem czemu sie meczysz w AE. wole nie wnikac ;)
Piotr Dobosz Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 a ja Ci polecam combustion:) naprawde codowny programik:)
Willow Napisano 16 Grudzień 2004 Autor Napisano 16 Grudzień 2004 no kiedyś wyprubuje;] Literki juz działaja, wielkie dzięki
Rekomendowane odpowiedzi