Napisano 19 Grudzień 200420 l kto dzis używa mileniuma? nie bedzie działac bo milenium to syf zreszta wind to wogule porazka. Wina 2000 se zaintaluj bo max na nim chodzi najlepiej(przynajmiej mi) A jaki masz komp?
Napisano 19 Grudzień 200420 l Sprawdź czy bedzie chodził a później się martw;] głupie pytania zadajesz... jeżeli nie bedzie chodził na ME to nie bedzie i chodził na 98 i zapewne NT... A na XP i 2000 na bank ;] prosta odpowiedź.... dziś już nikt nie korzysta z ME bo to poprostu okrojony w możliwościach 98 i troszke upiększony - gratisowo zrobili z niego syf dodając mu dużo błędów - a to tak na marginesie.... a co do tych całych linxów to też można się jeszcze zastanawiać.... Pozdrawiam!
Napisano 20 Grudzień 200420 l Windows jest jak totalitaryzm. Isso jezeli chodzi o linuxa to mysle ze od windowsa jest lepszy pod wzgledem cenny mozliwosci a przede wszystkim tego iz do linuxa dodawane jest prawie kazde oprogramowanie czyli edyt tektsu arkusze kalkulac. i tam inne badziewia nie musisz sie martwic instalowaniem tego. A co do zalet windowsa to jest to system który używa wiekszość firm w polsce i chcac pracowac w jakiejs z nich trzeba sie oswajac z ta myślą. no inną bajką jest macOS
Napisano 20 Grudzień 200420 l Oczywiście, aczkolwiek nasza szara rzeczywistość jest taka, iż dla linuxa nie ma tego wszystkiego co dla windowsa, albo może i jest, ale niektóre rzeczy trudno znaleźć... miałem troche linuxa, aczkolwiek nie miałem zbytnio czasu na nauke np. Gimpa bo nie ma photoshopa... itd. myślę, że rozumiesz o co mi chodzi... osobiście chętnie bym się przeżucił... aczkolwiek trzeba sobie jasno rzecz... windows jest prostszy od linuxa... a przynajmniej w tych podstawowych czesciach.... ale jak to sie mówi WinShit... narazie trzyma rynek w graści i mozna sobie jedynie pogadać...