zvirek Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 właśnie zacząłem przygodę z 3d i oto moja pierwszy ukończony model: reszta tu: http://www.ziba.histo.pl/bobo.rar pozdrowienia.
KLICEK Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 bałem sie sciagnac ;) ale nie jest zle jak na pierwszy model to nawet sie postarales :) Popracuj nad materialami moze teraz:) ps. nastepnym razem nie dawaj w *.rar lepiej poprostu dac linki do jpg
lashco Napisano 15 Grudzień 2004 Napisano 15 Grudzień 2004 jest fajny w ryj... uda mi cos nie leza. mam pragnienie by byly bardziej porzezbione a tak jest dobry w ryj... aha i dawaj jpg jest wygodniej p.s. fajna stronka we flashu choc troche nie duza... baczko kolo chmury ;)
Marcin Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 ale po co dajesz plik z modelem ? render byl by lepszy ... i przeczytaj regulamin i zmien nazwe tematu na zgodną z regulaminem
Marcin Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 łups ;] no ale mozna bylo poprostu dac link do stronki ;] po co sciagac ... ;]
Knysha Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 Hmm nawet nawet, tylko 'palce' niezbyt mi sie podobaja - powinny byc troszke grubsze. BTW. Zmien temat :P
kuback Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 Dobry jest .... nawet bardzo , aż miło popatrzeć ... takie inne niż większość tutaj .... no i chyba wiele tracisz że spakowałeś to , a nie zamieściłeć bezpośrednio w wątku , miałbyś o wiele więcej komentarzy ...
Rekomendowane odpowiedzi