Rav Napisano 15 Maj 2002 Napisano 15 Maj 2002 jezeli ma ktoś taki plugin to bardzo prosze o przesłanie mi go na adres [email protected] mam kłopoty z zainstalowaniem nowego pluginu.Bardzo prosze o wytłumaczenie jak to się robi.
NEHRU Napisano 16 Maj 2002 Napisano 16 Maj 2002 Hmmm najlepiej robić je ręcznie np robisz linie (spline\\line) w kształcie błyskawicy potem nadajesz na nią noisa. A następnie musisz ustawić tak żeby się renderowała (Rendelable) w Parametrach obiekrtu (prawt przycisk myszyna obiekcie\\properties) musisz ustawić object channel na 1 a potem w Video post nałozyć na niego filtr Glow (ale najpiew muisz jeszcze dodać widok z perspektywy albo z kamery bo nie wypali) potem z okna Video Post zrenderować (: POZDROWIENIA Przemek
NEHRU Napisano 16 Maj 2002 Napisano 16 Maj 2002 Jest też tutourial na tej stronie jak robić błyskawice przy pomocy pluginu lighning czy coś takiego POZDR Przemek
Rav Napisano 16 Maj 2002 Autor Napisano 16 Maj 2002 o tutorialy wiem .jest bardzo ciekawy, potrzebuje tego plugina jak bardzo prosze o powiadomienie na jakiej stronie się znajduje
Shadow_44 Napisano 29 Maj 2002 Napisano 29 Maj 2002 A nie moglibyscie zostawic tych linkow na forum ? jesli nie to moglibyscie przeslac rowniez mnie te linki na emila? THX
Gość aoc Napisano 4 Lipiec 2002 Napisano 4 Lipiec 2002 ja też bym prosił ten plugin tylko jak możliwe to do r4:D [email protected]
Anonymous Napisano 10 Lipiec 2002 Napisano 10 Lipiec 2002 Posiadam taki plug-in na R4, działa, nawet sam sprawdzałem, jednocześnie sam poszukuję plug-inów na R4 do tworzenia drzew , trawy i roślin. Jeśli coś takiego posiadasz, to możemy się wymienić. Poza tym mogę pomóc Ci w jego instalacji.
Gość dljm Napisano 17 Lipiec 2002 Napisano 17 Lipiec 2002 Ja również, gdyby ktoś go miał to proszę o przesłanie na meila [email protected] z góry dziękuje pozdrawiam DLJM
Rekomendowane odpowiedzi