Napisano 15 Maj 200222 l jezeli ma ktoś taki plugin to bardzo prosze o przesłanie mi go na adres [email protected] mam kłopoty z zainstalowaniem nowego pluginu.Bardzo prosze o wytłumaczenie jak to się robi.
Napisano 16 Maj 200222 l Hmmm najlepiej robić je ręcznie np robisz linie (spline\\line) w kształcie błyskawicy potem nadajesz na nią noisa. A następnie musisz ustawić tak żeby się renderowała (Rendelable) w Parametrach obiekrtu (prawt przycisk myszyna obiekcie\\properties) musisz ustawić object channel na 1 a potem w Video post nałozyć na niego filtr Glow (ale najpiew muisz jeszcze dodać widok z perspektywy albo z kamery bo nie wypali) potem z okna Video Post zrenderować (: POZDROWIENIA Przemek
Napisano 16 Maj 200222 l Jest też tutourial na tej stronie jak robić błyskawice przy pomocy pluginu lighning czy coś takiego POZDR Przemek
Napisano 16 Maj 200222 l Autor o tutorialy wiem .jest bardzo ciekawy, potrzebuje tego plugina jak bardzo prosze o powiadomienie na jakiej stronie się znajduje
Napisano 29 Maj 200222 l A nie moglibyscie zostawic tych linkow na forum ? jesli nie to moglibyscie przeslac rowniez mnie te linki na emila? THX
Napisano 4 Lipiec 200222 l ja też bym prosił ten plugin tylko jak możliwe to do r4:D [email protected]
Napisano 10 Lipiec 200222 l Posiadam taki plug-in na R4, działa, nawet sam sprawdzałem, jednocześnie sam poszukuję plug-inów na R4 do tworzenia drzew , trawy i roślin. Jeśli coś takiego posiadasz, to możemy się wymienić. Poza tym mogę pomóc Ci w jego instalacji.
Napisano 17 Lipiec 200222 l Ja również, gdyby ktoś go miał to proszę o przesłanie na meila [email protected] z góry dziękuje pozdrawiam DLJM