LoVeMeR Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 przepraszam, wiem, że tutaj nie powinnienem tego pytania zadawać ale niewiemdziałem gdzie, wybaczcie. Czy te prace, przynajmniej większość jest robiona na photoshopie jak tak, to moglibyscie mi powiedziec jakich rzeczy używacie do zrobienia takich prac ? tak efektownych ..... może używacie jakiś pluginów jak tak to prosze podajcie nazwe pluginów, z góry wam bardz odziękuje
Piotr Dobosz Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 wiekszosc tych prac tutaj jest robiona na 3d studio max choc sa tez pracki robione w photoshopie i na innych programach i wcale nie jest ich malo. pozdrawiam
LoVeMeR Napisano 19 Grudzień 2004 Autor Napisano 19 Grudzień 2004 ale chodziło mi o prace z galerii 2D, to pewnie na photoshopie....... ?
Master Kiełbaster Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 Pewnie w photoshopie. I żaden plugin ich za Ceibie nie namaluje :( Robione są standartowymi narzędziami.
Piotr Dobosz Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 ciekawe po czym tylko mialem sie domyslec ze chodzilo CI o 2d:):)
Rekomendowane odpowiedzi