acre117 Napisano 24 Grudzień 2004 Napisano 24 Grudzień 2004 Jestem początkującym i chciałbym wiedzieć jak najprościej można wymodelować postać:) Tylko mnie nie wyśmiejcie:P
acre117 Napisano 24 Grudzień 2004 Autor Napisano 24 Grudzień 2004 wszystko fajnie tylko że ta stronka jest po angielsku:] A ja z angielskim słabo....:/
Gość Raffaello Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 Marcin czemu jesteś taki pomocny? :( Acre zajrzyj na strone max3d tutoriale np: http://www.max3d.pl/tutoriale/kurs10/krok1.htm życzę wytrwałości i powodzenia
Webmaster Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 Nie rozumiem waz widzicie że facet jest początkującym to mu pomórzcie a nie że Salvator pisze „to do longmana, a nie na forum” . Przecież to jest śmieszne. To jest forum chyba do tego aby pomagać ludziom i dawać im rady a nie po to żeby dawać gotowce które można ściągnąć z różnych stron WWW
Marcin Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 teraz tak patrze sobie i stwierdzam ... jesli moj syn albo corka nie beda chcieli sie uczyc anglika to tak na gnaty dam ze sie nie pozbierają ;]
Rekomendowane odpowiedzi