Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam problerm z plugiem nvidii służącym do obsługi formatu dds.

http://download.nvidia.com/developer/NVTextureSuite/3DS_Max_DDS_Plugin_1.0.0827.1100.exe

Komunikat który mi się pojawia brzmi następująco:

"DLL failed to initialize."

Mam 3ds Max`a 4.2. Kiedyś posiadałem juz tego pluga i mi działał. Po następnej instalacji Max`a miałem juz ten problem ale ponieważ nie potrzebowałem aż tak bardzo tego formatu jakoś to przecierpiałem. Ostatnio znów reinstalowałem system i teraz już potrzebuję dds`ów. Jest może jakiś inny plug obsługujący dds`y w max`ie? Albo sposób by temu zaradzić?

Z góry dziekuje za pomoc.

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Popular Days

Napisano
Mam problerm z plugiem nvidii służącym do obsługi formatu dds.

http://download.nvidia.com/developer/NVTextureSuite/3DS_Max_DDS_Plugin_1.0.0827.1100.exe

Komunikat który mi się pojawia brzmi następująco:

"DLL failed to initialize."

Mam 3ds Max`a 4.2. Kiedyś posiadałem juz tego pluga i mi działał. Po następnej instalacji Max`a miałem juz ten problem ale ponieważ nie potrzebowałem aż tak bardzo tego formatu jakoś to przecierpiałem. Ostatnio znów reinstalowałem system i teraz już potrzebuję dds`ów. Jest może jakiś inny plug obsługujący dds`y w max`ie? Albo sposób by temu zaradzić?

Z góry dziekuje za pomoc.

Wybaczają mój *grammer*, mówię tylko Angielski (język angielski) i użył (użyty; przyzwyczaił się) operatywny *translator*. Żeby rozwiązywać ten (to) kwestia (problemowy), instalują źródło (początkowy) szyfr, idą do Programu *FilesNVIDIA* *Corporation3DS* Maksymum (maksymalny) *DDS* *Plug-InDDSImpSrc20020815*, i dobierać (wybór; doborowy) zwolnienie wersji wy potrzebujecie (*Release3* dla Maksymum 3, *Release4* dla Maksymum 4 albo 5 ) i zastępują *dds.bmi* z jed od *ReleaseX* przewodnik (dyrektywny; dyrektoria).

-Indigo