Napisano 28 Grudzień 200420 l Takie 2 pracki wydziergane przez swieta, wrzucam cobyscie sie troche rozerwali i pobluzgali sobie ;) pozdr.peace :)
Napisano 30 Grudzień 200420 l ta piresza mi się podoba tylko ta latająca góra na lewo nie pasuję według mnie
Napisano 31 Grudzień 200420 l Szkoda, ze takie male. Ogoolnie pomysly dosc fajne, ciekawe, takie luzne przestawienie swoich dziwnych mysli ;) pierwszy o wiele lepszy, dodalbym do niego troche wiecej rzeczy, bo te gory to takie jednolite. W drugim ta planeta chyba troche za plasko wyszla i gwiazdy w tle troche dziwne. Trzymaj sie stylu pierwszego obrazka bo naprawde fajne wychodzi. pozdr
Napisano 31 Grudzień 200420 l Czołem Pierwsza praca jak najbardziej wporzo [czytaj nie widzlem tutorial z ktorej ja robiles ;) Druga natomiast,[oprócz planety i i gwieździstego nieba,przemilcze] jak najbardziej wporzo. A na serio obie przki bardzo mi się podobają, i czekam na rozwinięcie twojego kunsztu!!! Pozdro Cleric
Napisano 31 Grudzień 200420 l Pierwsza pracka mi sie bardzo podoba , fajnie zrobiona a druga troche mniej mi sie podoba ale niejest zła