Huter Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 Witam :) Wiem jak z pomocą glow zrobić efekt świetlistych kontur, ale chciałbym uzyskać inny efekt ... chciałbym żeby ów światło z kontur było jak by powiewane w którąś stronę ... jak świecąca (radioaktywna? :P), powiewana mgiełka ...
Wojtek77 Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 Zobacz w zalaczniku czy to ci wystarczy. Jesli tak, to mozna kierunek glow zasymulowac dodaja ID efektu do jakiejs mapy w materiale. W.
Huter Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Napisano 31 Grudzień 2004 Przyznam się że nie wiedziałem że można nadać glow do materiału ... zaciekawiony poszperałem gdzie trzeba na ten temat i przypisałem glow do materiału ... ale dalej nie wiem co zrobić by ta poświata była powiewana ... chodzi o animacje ... załączam plik z napisem który ma poświatę ... jak zrobić by ta poświata była powiewana do kamery? ... mógłbym co prawda animować materiał ... ale to chyba nic nie da z wyjątkiem poruszania się pośiwaty dookoła napisu ...
illy Napisano 31 Grudzień 2004 Napisano 31 Grudzień 2004 moze w adobe premiere -> efekt wind czy tam shear
Rekomendowane odpowiedzi