La R Napisano 30 Grudzień 2004 Napisano 30 Grudzień 2004 mam problem z zainstalowaniem premier 6.5 pod xp...odziwo wcześniej się dało, ale byłem zmuszony do postawienia systemu od nowa no i teraz przy instalacji premiere system wywala taki komunikat (załącznik), byłbym wdzięczny za pomoc...
sanki Napisano 30 Grudzień 2004 Napisano 30 Grudzień 2004 to jest chyba skutek dzialania jakiegos wirusa, mialem to samo przy niektorych programach. W katalogu windows\repair jest plik autoexec.nt przegraj go do windows\system32 i po klopocie powinno byc
illy Napisano 1 Styczeń 2005 Napisano 1 Styczeń 2005 tez to mialem, przeskanuj roznymi programami (online tez)
La R Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Napisano 2 Styczeń 2005 dzięki za pomoc, okazało się że tego pliku wogóle tam nie było...dziwne...
SimeN Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 Mam to samo jak odpalam jakas dos'owa gierke lub siadam do t.pascala (cicho nie smiac sie :P ). Robie wtedy dokladnie co napisal sanki i wszystko dziala dobrze. Jedynym utrudnieniem jest to, ze musze tak robic za kazdym razem [: pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi