Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Discreet Plasma 3D jest programem demo podobnym do 3Ds Max, tylko że jest troszę zuborzały w funkcję, ale za to posiada Flash Renderer [wow] zaminiający te narysowane przez nas rzeczy w grafike wektorową do naszego Flasha. Ściągnęłem sobie ten program i właśnie się zastanawiałem czy można było plugin czy skrypt wyciąć i wkleić do Maxa (tylko nie wiem co wyciąć i wkleić do tego Maxa?), gdzie mamy dostęp do bardziej rozbudowaniego panela z tymi gotowymi figurami do rysowania i innymi opcjami. A może jest jakiś inny renderer do Max\'a zaminający obrazki na grafikę wektorową? Oto strona z tym programem (co o tym sądzicie): http://www.discreet.com/products/plasma/[killer]

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jest:) Nazywa sie Swift:) Nie jestem pewien ale chyba rowniez Illustrate ( nie uzywalem )

Napisano

człowieku nie kombinuj! jest prościuchny sposób: uruchamiasz instalator plasmy i zaznaczasz tylko opcję \"flash renderer for 3dsmax\" czy jakoś tak... instaluje Ci wtedy tylko i wyłącznie ten renderer, full automatycznie, po prostu w maxie pojawia Ci się nowy renderer w oknie wyboru... :)

miłego uzywania