plukasz Napisano 13 Kwiecień 2003 Napisano 13 Kwiecień 2003 Ostatnio przegłądałem dział ze skryptami i znalazłem taki: RGB Split (R4.x). Jeżeli by ktoś umiał lub zajął się takim skryptem ale podobnym, aby obraz zminił się tak by były dwa czy trzy (nie wiem dokładnie) cienie kolorowe to przy pomoc oklurków trójwymiarowych w naszych projektach widzielibyśmy włębie [spox]. To byłby odlot. Kino IMAX w domu. [co?]
Gość Karawan Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 ja slyszalem ze do tego sluzy 3d vision
plukasz Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Napisano 15 Kwiecień 2003 ... w takim razie, gdzie można znaleźć więcje informajcji [nauka] o programie podanym przez Karawan\'a, przypominam że chdzi tu o \"3D Vision\" - programu służącego do tworzenia głębi widzianej przez okluary trójwymiarowe za pomocą kolorowych cieni.[pomocy]
Gość Karawan Napisano 15 Kwiecień 2003 Napisano 15 Kwiecień 2003 3d vision jest pluginem z tej strony (www.max3d.pl), nie pamietam gdzie dokaldnie, ale z tad sciagalem
plukasz Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Napisano 15 Kwiecień 2003 ... rzeczewiście jest ten plugin. Znajdowałe się w dziale: 3ds max 4.x Plugins > Render Effects > 3d Vision - Luma Object. Dzięki jeszcze raz. [yes]
Gość Karawan Napisano 15 Kwiecień 2003 Napisano 15 Kwiecień 2003 Nie ma za co, polecam sie na przyszlosc:cool:
Rekomendowane odpowiedzi