Jaros Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 Mam taki problem: jesli w Video Post dodam glow do sceny a VRay jest ustawiony jako renderer to mi sie 3dmax wywala po renderze w trakcie dodawania glow :( Moze ktos wie jak sobie z tym poradzic?
PENdzel Napisano 15 Kwiecień 2003 Napisano 15 Kwiecień 2003 niesprawdzalem videoposta ale raze zrobic to na leyerach i polaczyc w combustrion
Jaros Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Napisano 15 Kwiecień 2003 Dziekuje za odpowiedz, ale niestety, nie mam Combustion :(
PENdzel Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 jezleli to sill mozesz polaczyc w szopie jesli animacja - moze after efekts - ale sieruj sie ze swoim pytaniem na forum vraya :)
Jaros Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Napisano 16 Kwiecień 2003 Na forum VRaya pisza, zeby ustawic go tak, zeby dawal render id dla VideoPosta, ale nie wiem, jak to zrobic :( - przejrzalem opcje VRaya i nie moge dojsc, gdzie to trzeba ustawic...
Jaros Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Napisano 16 Kwiecień 2003 Udalo mi sie, to zakladka G-Buffer/Color mapping :)
Rekomendowane odpowiedzi