aeroplan Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 Witam !! Mój pierwszy pościk ... Mam prośbę - mógłby mi ktoś powiedzieć jak zrobić zaokrąglenie pokazane w jednym tutorialu - http://www.max3d.pl/tutoriale/kurs151/index.htm chodzi mi oto pierwsze zdjęcie gdzie rysujemy fajkę i w jej dolnej części jest właśnie coś takiego. Nie moge sobie wogóle poradzić :( Pliiisss .... Powiedzcie jak to zrobić :)
sikham Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 jak narysujesz linie zaznacz wierzchołki króre mają tworzyć zaokrąglenie i prawym na nich zaznacz smootch albo jak chcesz edytować to Bezier pozdro i powodzenia
aeroplan Napisano 8 Styczeń 2005 Autor Napisano 8 Styczeń 2005 Dzięki, ale nie pomogło - wogóle nie mogę znaleźć ani jedenj ani drugiej opcji ( mam 3ds max 6 )
mirach Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 Mozesz tez sprobowac zrobic fillet na vertexie, a jesli nie mozesz znalesc opcji to zawsze masz Reference i Tutoriale zalaczone w Maxie
La R Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 jak narysujesz linie zaznacz wierzchołki króre mają tworzyć zaokrąglenie i prawym na nich zaznacz smootch albo jak chcesz edytować to Bezier aeoroplan może żle zrozumiałeś, jak zaznaczysz te wierzchołki to klikasz prawym klawiszem myszy i tam z otwartego menu wybierasz typ punktu (aktualny będzie zaznaczony ptaszkiem)...pozdro
Rekomendowane odpowiedzi